-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune tarp senųjų daugiabučių spraudžiami namai piktina gyventojus

Kaune vėl grįžta ikikriziniai laikai, kai senųjų daugiabučių kvartaluose laisvesnius žaliuosius plotus bandyta paversti statybvietėmis. Skaitytojas iš P.Lukšio gatvės atsiuntė nuotraukas apie vėl mieste gaivinamas nekilnojamojo turto bumo tradicijas.
Statybos be jokios sąžinės!!!
Kaune tarp senųjų daugiabučių tuoj prasidės statybos

P.Lukšio gatvės gyventojai Kaune neteko žado, kai jau kelias dienas buvusi aptverta medžių alėja pirmadienį buvo negailestingai iškirsta.

„Iš kabančio ant tvoros užrašo pamatėme, kad šioje vietoje iškils daugiabutis. Negi jau nėra jokių ribų? Ar tokie dalykai vyksta neatsižvelgiant į jokią gyventojų nuomonę? Ir taip ankštuose kiemuose nelikę vietų vaikams žaisti. Jau nekalbame apie automobilių parkavimo problemas. Galų gale, ar tai nėra žala gamtai?

Yra daug medžių šakomis remiančių žmonių langus, bet jų nupjauti niekas nesistengia, o čia sunaikintas visas plotas“, – skundėsi namo gyventojai.

Komentuoja Kauno miesto savivaldybės Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius:

„Tame sklype nuosavybės teisės atkurtos 1993 m. tuometinės Kauno miesto savivaldybės valdybos potvarkiu. Čia buvo pati žemės reformos pradžia. Dabar tokia praktika, kai žemė buvusiems savininkams grąžinama tokios vietose tarp daugiabučių namų, yra realiai išgyvendinta. Šioje vietoje statomi trys dvibučiai namai. Taip pat ten bus įrengtas atskiras privažiavimas. Aplinkinių namų gyventojams visi praėjimai yra palikti. Visi reikalingi statybos leidimai gauti.

Pagal suderintą projektą yra išduotas leidimas nukirsti dalį sklype esančių medžių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius