-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Uždegta žalia šviesa naujų verslo namų „Narbuto 5“ statyboms Vilniuje

Sostinės savivaldybė suteikė leidimą bendrovei „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ statyti verslo namus „Narbuto 5” − modernų A klasės biurų pastatą Vilniaus T. Narbuto gatvėje, dešiniajame Neries krante.
Narbuto 5
Verslo namai „Narbuto 5“

Šešių aukštų 5100 m2  ploto biurų pastatas iškils greta pagrindinių Vilniaus miesto transporto arterijų, prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“, ir tuo pačiu – Žvėryno žalumos kaimynystėje.

Šešių aukštų 5100 m2  ploto biurų pastatas iškils greta pagrindinių Vilniaus miesto transporto arterijų, prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“, ir tuo pačiu – Žvėryno žalumos kaimynystėje. Statybas planuojama pradėti šių metų pabaigoje, o pirmieji nuomininkai galės įsikurti jau 2017 metų pradžioje. Investicijos į projektą siekia 9 mln. Eur.

„Šiuo metu nekilnojamojo turto rinkoje jaučiamas suaktyvėjimas, statoma nemažai komercinės paskirties pastatų. „Narbuto 5“ vadiname verslo namais, nes čia bus derinami įmonių ir jų darbuotojų interesai.

Norėdami sukurti patogias ir sveikas darbo sąlygas, šį projektą plėtojame pagal pasaulyje pirmaujantį tvarių pastatų vertinimo metodą ir sertifikavimo sistemą BREEAM, – teigia „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ pardavimų vadovė Vaiva Trepkutė.

Narbuto 5
 Verslo namai „Narbuto 5“

Pastato architektas Gediminas Paslaitis sėkmingai įgyvendino „Narbuto 5“ užsakovų viziją sukurti verslo namus, kurie patenkintų tiek verslo, tiek ir žmogaus poreikius. Svarbiausi „Narbuto 5” privalumai – tai strategiškai patogi vieta, patraukli architektūra, optimalus pastato dydis ir puikus matomumas, lankstus biurų išplanavimas bei pažangios technologijos. Pridėtinę vertę verslo namuose sukurs įrengta jauki kavinė, aktyviojo poilsio erdvė, dušai, vietos dviračiams ir elektromobiliams.

Šiuo metu jau vyksta „Narbuto 5” statybų aikštelės paruošiamieji darbai.

Šiuo metu jau vyksta „Narbuto 5” statybų aikštelės paruošiamieji darbai. Nuo pat pirmųjų žingsnių siekiama harmonijos su aplinka, todėl sklype augantis ąžuolas buvo persodintas greta esančio Lietuvos edukologijos universiteto skverelyje ir padovanotas universitetui. Tai – didžiausias persodintas ąžuolas Lietuvoje.

BREEAM sertifikatas suteikiamas pastatams, darantiems mažiausią poveikį aplinkai per visą savo gyvavimo laikotarpį, ypatingą dėmesį skiriant aukštam energiniam efektyvumui. Vertinimas prasideda nuo pastato projektavimo ir vyksta per visą statybos laikotarpį. Siekiamas įvertinimas BREEAM „Very Good“ – tai verslo namų „Narbuto 5” komfortiškos, produktyvios ir sveikos darbo aplinkos garantas.

„Narbuto 5” plėtojanti bendrovė „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ priklauso „E.L.L. Kinnisvara“ įmonių grupei (www.ell-realestate.com), kuri buvo įkurta 1997 m. Estijoje. Tai yra viena pirmaujančių nekilnojamojo turto plėtotojų ir didžiausia privataus sektoriaus nekilnojamojo turto holdingo bendrovė Baltijos šalyse. Pagrindinė bendrovės veiklos sritis – ilgalaikės investicijos į komercinį nekilnojamąjį turtą (prekybos centrus, viešbučius, verslo centrus), jo plėtra ir valdymas.

UAB „E.L.L. Nekilnojamas turtas“ stambiausi įgyvendinti projektai Vilniuje yra verslo centras „L3 biurai”, visuomeninės paskirties pastatas „Embassy House“, prekybos ir laisvalaikio centrai „Panorama“ ir „Mandarinas“ bei prekybos centras „Saulės miestas“ Šiauliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius