-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hanner“ naujakuriams – vakarienė oro balione su Deivydu Praspaliausku

Išsirinkti namus ir nusipirkti butą ar namą nėra paprasta. Vieniems paieškos užtrunka mėnesiais, kitiems – metus ar net daugiau. Dažnam tenka imti banko paskolą, pasirašinėti daugybę teisinių dokumentų, vėliau dar ir įsirenginėti. Tai primena darbą.
Vakarienė oro balione
Vakarienė oro balione / „Hanner“ nuotr.

Nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Hanner“ nutarė savo klientams padovanoti atgaivą po ieškojimų ir rūpesčių maratono. Kol dar orai leidžia rugsėjo mėnesio klientams bus dovanojamas skrydis oro balionu su Amandus restorano šefo parengta gurmaniška degustacine vakariene .

„Hanner“ nuotr./Vakarienė oro balione
„Hanner“ nuotr./Vakarienė oro balione

Naujakurius virš Vilniaus senamiesčio gatvelių ar Trakų pilies ir kitų įspūdingų gamtos panoramų skraidins 20 metų skraidymo patirtį turintis oreivis Vytautas Samarinas. Degustacinę vakarienę parengs dukart geriausiu Lietuvos šefu pripažintas Deivydas Praspaliauskas.

V.Samarinas sako: „Turėjau įspūdingų patirčių, prieš 14 metų oro balionu pakilau aukščiau nei Everestas – į 10064 m. aukštį – ir pasiekiau iki šiol nepagerintą Lietuvos oreivystės rekordą, bet galiu drąsiai sakyti, kad restoranas oro balione taip pat yra unikalus projektas. Lietuviai turi išskirtinę pramogą – niekur kitur pasaulyje nėra tokio dydžio oro baliono–restorano. Gurmaniškas vaizdas ir gurmaniškas skonis“. Jam antrina ir partneris D.Praspaliauskas: „Vakarienė „Aukščiau visko“ – kol kas yra mano įdomiausias projektas. Kilstelėti svečius į visai kitą dimensiją vakarieniaujant – yra tikras iššūkis“.

Margapieva nuotr./Vakarienė oro balione
Margapieva nuotr./Vakarienė oro balione

„Nekilnojamasis turtas daugumai lietuvių yra vienas iš brangiausių pirkinių gyvenime ir, jį įsigijus, dažnas „susiveržia diržus”, apriboja laisvalaikio pramogas. Dėl šios priežasties nutarėme, kad išskirtiniu mūsų pirkėjų laisvalaikiu pasirūpinsime patys. Šįkart dovanojame oreivystės ir aukštosios virtuvės įspūdžius. Stengiamės, kad buto įsigijimas klientui taptų kuo lengvesnis ir malonesnis nuo pirmo skambučio pardavimo ekspertui iki raktų atidavimo“, – sako „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius