-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 būdai priderinti televizorių svetainės interjere

Mūsų dienomis televizorius tapo namų interjero detale, tokia pačia, kaip stalas ar sofa. Taigi, labai svarbu, kad šis prietaisas patalpoje iš tiesų derėtų ir atrodytų estetiškai tiek įjungtas, tiek išjungtas. Remiantis šiais kriterijais buvo sukurtas ir naujasis televizorius „Samsung QLED“ – tai televizorius – chameleonas, tobulai derantis bet kurioje svetainėje.
„Samsung QLED“
„Samsung QLED“ / Užsakovo nuotr.

„Samsung Electronics Baltics“ pateikia šešis praktinius patarimus, padėsiančius priderinti televizorių kiekvieno svetainėje.

VIDEO: 6 būdai priderinti televizorių svetainės interjere

1 būdas

Tam, kad sutaupytumėte vietos, o televizorius tiesiog įsilietų į kambario interjerą, buvo sukurtas specialus tarpo nepaliekantis „QLED TV“ tvirtinimo mechanizmas. Jis iš karto leidžia pakabinti televizorių prie sienos. Tvirtinimo procesą sudaro keturi paprasti žingsniai ir viskas trunka tik apie 15 minučių.

2 būdas

Jei mėgstate namų sienas dekoruoti šeimos nuotraukomis ar paveikslais, nebijokite prie šios kombinacijos priderinti ir televizoriaus. Skirtingo dydžio stačiakampio formos leis televizorių į bendra erdvę integruoti dar organiškiau, o jame perteikiami vaizdai primins judantį vaizdą perteikiantį paveikslą, pakabintą tarp kitų paveikslų.

3 būdas

Pakankamai sunku mažą kambarį apstatyti taip, kad jame būtų pakankamai vietos visiems elementams, bet viskas įmanoma. Vienas iš būdų optiškai praplėsti sieną ir sudėti savo mėgstamas knygas, suvenyrus ar nuotraukas kartu matomoje vietoje, tai sudėti juos į lentyną virš televizoriaus. Horizontalios linijos sudarys įspūdį, kad kambaryje yra daugiau vietos, o žemos lubos atrodys aukštesnės.

4 būdas

Jei prie Jūsų televizoriaus prijungtos kolonėles, namų kino įranga, žaidimų konsolė bei kiti įrenginiai, Jūs turbūt ne kartą stengėtės paslėpti laidų raizgalynę. „QLED“ televizoriai turi vientisą laidą, kuris išsprendžia šį dažnai namuose iškylantį iššūkį. Visi su „QLED TV“ sujungti įrenginiai bus sujungti optiniu laidu, kas atlaisvins daugiau erdvės.

5 būdas

Studijos tipo namuose kiekvienas įrenginys ir baldas turi būti funkcionalus. Dėl galimybės kruopščiai suslėpti laidus inovatyviame „QLED“ stove bei dėl iš visų pusių elegantiško 360 laipsnių dizaino, šis televizorius gali tarnauti kaip dviejų kambario dalių perskyra.

6 būdas

Jei kiekviena detalė namuose yra svarbi, turėtumėte praktiškai išnaudoti ir laisvą televizoriaus staliuko paviršių. Lempa arba vaza, kiek aukštesnė už patį prietaisą, pastatyta šalia, suformuos harmoningą perėjimą nuo televizoriaus iki staliuko. Tuo tarpu, sumažintas „QLED TV” ekrano atspindys neleis šiems elementams kaip nors paveikti žiūrėjimo kokybės.

Norėdami sužinoti daugiau informacijos, apsilankykite čia: www.samsung.lt

Užsakovo nuotr./„Samsung QLED“
Užsakovo nuotr./„Samsung QLED“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius