Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ribotas biudžetas nesutrukdė interjero kūrėjams originaliai praplėsti erdves

Vilniuje, Žvėryno rajone, esančio buto interjerą kūrėjams teko planuoti atsižvelgiant į ribotą biudžetą. Labiausiai stengtasi išplėsti mažo būsto erdvę ir jį pritaikyti jaunos poros poreikiams.
Mėlynai baltas buto interjeras
Mėlynai baltas buto interjeras / Romo Ignatavičiaus nuotr.

Naujame kvartale esančio 52 kvadratinių metrų ploto butui interjero dizaineriai Petras Sakalauskas ir Jurgita Mockaitytė parinko mėlyną ir baltą spalvas.

Projektuojant interjerą didžiausias dėmesys skirtas nedidelio buto erdvumui ir funkcionalumui. Atsisakius vieno kambario išplėsta virtuvės zona, kur atsirado vieta salai – valgomajam stalui. Taip pat sumažintas neproporcingai didelis vonios kambarys, kad suformuotų nišą miegamojo spintai.

Šalia neutralių, baltos ir pilkos spalvos tonų, sienoms, baldams ir detalėms panaudoti mėlynos spalvos atspalviai. Interjerą sušildo ąžuolo apdailos detalės, apšvietimas ir tekstilė. Mėlyna spalva pasirinkta užsakovo prašymu. Be to, tai – poilsio ir ramybės spalva.

Dėl erdvės pojūčio, beveik visi baldai planuoti taip, kad nebūtų vizualiai pastebimi. Kontrastingas, tamsiai mėlynos ir baltos spalvų sienų koloritas taip pat tarnauja patalpos erdvumo efektui sustiprinti.

Anot architektų, visi paviršiai lengvai prižiūrimi ir pritaikyti naminiams gyvūnams.

Tokio buto įrengimas, skaičiuojant visas išlaidas, kainuoja apie 20 – 25 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius