-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Trumpas grįžo į atnaujintą Ovalųjį kabinetą: pasižvalgykite, kaip jis atrodo

JAV prezidentas Donaldas Trumpas grįžo dirbti į atnaujintą Ovalųjį kabinetą Baltuosiuose rūmuose. Pradėjęs eiti JAV vadovo pareigas jis jau iškart buvo atlikęs keletą pakeitimų, o dabar dekoracijas pakeitė dar labiau, rašo „The Telegraph“.
B.Obamos (kairėje) ir D.Trumpo Ovalusis kabinetas
B.Obamos (kairėje) ir D.Trumpo Ovalusis kabinetas / Baltųjų rūmų muziejaus/AP nuotr.

Vos įžengęs į Ovalųjį kabinetą D.Trumpas nedelsiant nukabino Baracko Obamos turėtas raudonas užuolaidas – jas pakeitė auksinės, kurios pirmą kartą šiame kabinete kabėjo prezidento Billo Clintono valdymo laikotarpiu.

Iškart buvo pakeistas ir B.Obamos turėtas kilimas su ankstesnių prezidentų citatomis. Vietoj jo buvo patiestas aukso ir oranžinės spalvos kilimas, kurį turėjo ir Ronaldas Reaganas.

Valomos Laisvės statulos paveikslas pakeistas į septintojo JAV prezidento Andrew Jacksono portretą. Dingo ir Martino Lutherio Kingo biustas – vietoj jo grąžintas Winstono Churchillio.

Dabar, po galutinių renovacijų, pasikeitė ir daugiau dalykų. Atnaujintos sofos, dryžuotus gelsvus tapetus pakeitė balti, pakeisti ir stalo šviestuvai.

Vienas ryškiausių skirtumų – vietoj B.Obamos turėtų dviejų vėliavų (Jungtinių Valstijų ir JAV prezidento) atsirado iš viso 10 vėliavų: 4 valstybinės vėliavos, prezidento vėliava ir armijos, jūrų pėstininkų, jūrų laivyno, pakrantės apsaugos bei karinių oro pajėgų vėliavos.

Tačiau bent vienas dalykas išliko nepakitęs – tas pats darbo stalas. Prie jo dirbo ir B.Obama, George'as W.Bushas, Billas Clintonas, Ronaldas Reaganas, Jimmy Carteris bei Johnas F.Kennedy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius