-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų

Gruodžio mėnesį sustiprintas karantinas sujaukė daugelio žmonių, nusprendusių įsirengti savo namus, planus. Kuomet į vonios kambario įrangos parduotuves nuvykti apžiūrėti reikiamų daiktų tiesiog neįmanoma, daugelis renkasi įsigyti prekes internetu.
Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų
Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų / Partnerio nuotr.

Visgi perkant prekes internetu pirkėjai dažnai suklysta jas komplektuojant, mat yra pamirštama įvertinti įrangos suderinamumą. Dėl šios priežasties galimos bereikalingos papildomos išlaidos ir laiko sąnaudos. Laikasnamams.lt ekspertai dalijasi patarimais, kaip sėkmingai įsirengti vonios kambarį karantino laikotarpiu.

Nuo ko reikėtų pradėti norint šiuo laikotarpiu įsirengti vonios kambarį?

Laikasnamams.lt vadovas Kęstutis pabrėžia, jog karantino metu įsigyjant prekes nutoliniu būdu svarbiausias yra planavimas. Aplaidumas pirmosiose darbų stadijose gali prailginti darbus, o skubotumas – privesti prie kertinių klaidų, dėl kurių darbus gali tekti pradėti iš naujo.

Partnerio nuotr./Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų
Partnerio nuotr./Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų

Norint atsinaujinti ar nuo nulio įsirengti vonios kambarį, svarbiausias pirmasis žingsnis yra išsiaiškinti technines jūsų galimybes. Pasak Kęstučio, per dešimt metų „Laikas namams” patirties vonios įrangos srityje išryškėjo tendencija, jog daugiausia klaidų žmonės padaro dėl to, jog pamiršta atsižvelgti į jau padarytus ir jų būste esančius kanalizacijos bei vandentiekio taškus, grindinį šildymą. Remonto atveju ar įsigijus būstą su daline apdaila, tai dažniausiai būna jau įrengtos inžinerinės sistemos, nuo kurių priklausys, kokie santechnikos prietaisai jums yra tinkami, kokie gali būti jų gabaritai bei pajungimo taškai. Tais atvejais, kuomet šių inžinerinių sistemų projektai dar yra rengiami, iškart reikėtų planuoti, kur kokie santechnikos prietaisai galėtų stovėti.

Lygiai taip pat svarbu yra apgalvoti savo norus bei poreikius ir susikurti vonios kambario viziją. Pradėkite susidėliodami savo prioritetus. Ar jūsų vonios kambarys bus visai šeimai pritaikyta kasdien naudojama erdvė ar svečiams skirtas vonios kambarys tik su būtiniausiais santechnikos įrenginiais? Ar norite susikurti tokį vonios kambarį, kuriame greitai rytais galėsite pasiruošti ateinančiai dienai ar SPA primenantį kampelį, skirtą jūsų lėtam atsipalaidavimui? Ankstyvas prioritetų įsivardijimas padės jums tikslingiau apsispręsti, koks dušas ar vonia jums yra reikalingi, kiek praustuvų turėtų būti įrengta jūsų vonios kambaryje, kokia buitinė technika, baldai ar net išmaniosios technologijos turėtų būti įtraukti į inventoriaus sąrašą bei atsakyti į kitus panašius klausimus. Ne ką mažiau svarbu yra iš anksto atsižvelgti į specialius su jumis gyvenančių asmenų poreikius. Pavyzdžiui, vonios kambariai, kuriuos naudos žmonės su negalia, senyvo amžiaus žmonės ar maži vaikai turėtų būti atsakingai adaptuoti, jog šie asmenys nuo nieko nepriklausomi galėtų patogiai savimi pasirūpinti.

Laikasnamams.lt ekspertai taip pat pataria susikurti preliminarų savojo vonios kambario santechnikos įrangos, baldų bei technikos išplanavimo brėžinį. Tokiame brėžinyje turėtų būti atsižvelgta į unikalius vonios kambario išmatavimus, mat vonios kambario baldai bei įranga turėtų netrukdyti laisvai judėti erdvėje. Tais atvejais, kai yra atliekami renovacijos darbai, ekspertai atkreipia dėmesį, jog sprendimas pakeisti paskirtą vonios įrangos vietą greičiausiai lems didesnius inžinerinių sistemų tvarkymo kaštus.

Paskutinis planavimo proceso žingsnis yra biudžeto įsivardijimas. Kiekvienas vonios kambario įrengimo ar renovacijos projektas yra unikalus, tad nėra vieno biudžeto, kuris tiks kiekvienam. Pavyzdžiui, vonios kaina gali varijuoti nuo šimto iki kelių tūkstančių, priklausomai nuo vonios tipo, medžiagiškumo ir komplektacijos. Iš anksto nusistatydami sumą, kurią ruošiatės paskirti, jūs lengviau galėsite priimti sprendimus, kur galite išleisti daugiau, o kur galima sutaupyti, kuomet ateis metas pirkti santechnikos įrangą, vonios techniką ir baldus.

Konsultacijos su ekspertais nauda

Laikasnamams.lt vadovas Kęstutis patvirtina, jog konsultantų rolė vonios įrengimo darbuose visuomet yra svarbi. Kaip bebūtų, kadangi dėl sustiprinto karantino žmonės nebegali atvykti į santechnikos parduotuves ir patys apžiūrėti prekių ar gyvai pabendrauti su prekybos konsultantais, daugeliui žmonių be klaidų savarankiškai įsirengti vonios kambarį tapo sunkiu iššūkiu. Vien „Laikas namams” internetinėje parduotuvėje egzistuoja per 700 šimtus skirtingų maišytuvų, taip pat daug klozetų, dušų bei kitų santechnikos prekių variantų, iš kurių kiekvienas skiriasi ne tik savo funkcijomis, tačiau taip pat ir pajungimo ypatybėmis.

Partnerio nuotr./Laikasnamams.lt vadovas Kęstutis
Partnerio nuotr./Laikasnamams.lt vadovas Kęstutis

Atliepdama žmonių poreikius karantino laikotarpiu, „Laikas namams” elektroninė parduotuvė teikia šiandienos sąlygoms pritaikytą paslaugą – išsamias nuotolines ekspertų konsultacijas. Pagrindinis šių konsultacijų tikslas yra suderinti kliento galimybes su jų norais ir parinkti tinkamą įrangą kliento vonios kambariui. Paprastai viena tokia konsultacija trunka nuo 2 iki 3 valandų.

Pirmiausia, šios konsultacijos metu ilgametę patirtį turintis „Laikas namams” ekspertas atliks jūsų poreikių analizę. Detaliai aptarus jūsų turimą vonios viziją bei specialiuosius poreikius, konsultantas taip pat profesionalia akimi peržiūrės jūsų technines galimybes, aptars kanalizacijos ir vandentiekio taškus jūsų vonios kambaryje. Laikasnamams.lt vadovas Kęstutis akcentuoja, jog šiame darbe yra itin svarbus profesionalumas, todėl konsultuojantys ekspertai visuomet stengiasi į klientų namus žvelgti su tokia pačia pagarba bei atidumu, kokia žvelgia ir pats klientas.

Vėliau konsultacijoje ekspertas pasiūlys jums tinkamiausius vonios kambario produktus bei, esant poreikiui, detaliai paaiškins, kuo įvairūs produktai skiriasi vieni nuo kitų. Su eksperto pagalba, jūs lengviau galėsite priimti įvairius techninius sprendimus, kurie padės užtikrinti jūsų vonios kambario funkcionalumą. Galiausiai, konsultacijos pabaigoje ekspertas jums pateiks vonios kambario santechnikos, technikos bei baldų sąmatą. Tokias konsultacijas „Laikas namams” rengia ne tik klientams įsirenginėjantiems vonios kambarius, tačiau ir klientams, kuriems aktuali virtuvės įranga.

Partnerio nuotr./Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų
Partnerio nuotr./Įsirenkite vonios kambarį neišeidami iš namų

„Laikas namams” taip pat bendradarbiauja su partneriais interjero kūrimo bei baldų gamybos srityse, todėl konsultacijos metu ekspertai jums taip pat galės parekomenduoti profesionalų kitose srityse, kurie padės išpildyti jūsų sumanymus ir galės jums patarti.

Po detalios konsultacijos su vonios kambario įrangos ekspertu, jūs galėsite būti užtikrinti, jog produktai, kuriuos užsisakysite nė neišėję iš savo namų, atitiks jūsų lūkesčius bei bus tinkami jūsų vonios kambariui.

Vonios kambario įrangos montavimas

Montavimas yra ne ką mažiau atsakinga vonios kambario įrengimo proceso dalis. Svarbu būti tikriems, jog žmonės, kuriems yra patikimas jūsų vonios kambarys, yra patikimi, o jų darbas – kokybiškas. Dėl šios priežasties, „Laikas namams” yra užmezgęs glaudžius ryšius su profesionaliais montuotojais, atliekančiais vonios kambario įrengimo darbus visoje Lietuvoje, kurių kontaktais įmonė mielai dalijasi su savo klientais. Tuo tarpu, Kaune bei Kauno rajone gyvenantiems klientams Laikasnamams.lt montavimo darbus siūlo atlikti patys.

Taigi, atsakingai planuodami į priekį bei glaudžiai bendraudami su ekspertais, net ir karantino laikotarpiu galėsite lengviau atsipūsti ir be didelio streso sėkmingai įsirengti sau pritaikytą funkcionalų vonios kambarį.

Susiplanuokite savo pirmąją konsultaciją apsilankę internetinėje svetainėje laikasnamams.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius