-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip įsirengti miegamąjį pagal save

Miegamasis tai zona, kur kiekvienas esame savimi. Kostiumas, kuris varžė visą dieną, kabinamas į spintą. Makiažas nuvalomas gaiviu miceliniu vandeniu. Nuo sporto šlapi marškinėliai sukasi skalbyklėje. Ir, visa laimė, indaplovė po vakarienės likusiais nešvariais indais taip pat jau pasirūpino. Vienintelio, ko norisi po ilgos veiklios dienos – kokybiško poilsio aplinkoje, kuri teikia džiaugsmą. Kaip tokią aplinką susikurti? Pasirinkti širdžiai mielą stilių svarbiausioje poilsio zonoje – miegamajame. Kelis iš jų aprašysime, kad įsikurti namuose būtų paprasčiau.
Miegamasis
Miegamasis / Vida Press nuotr.

„Miesto žmogus“ (Angl. Urban)

Skubi, leki, patiri stresą? Tuomet šis miegamojo stilius kaip tik tau! Nebūsi įsipareigojęs savo namams nupirkti dar vieną antikvarinę vazą, o įsigijęs ryškiaspalvį kilimą net ir susuktą galėsi atremti į sieną ir jis atrodys kaip stilinga miegamojo detalė. Tai labiausiai mintis išlaisvinantis bei į jokius rėmus nespaudžiantis stilius, kurį tau padės palaikyti ir Napsie čiužinys.

Ar pastebėjai, kaip Napsie susilieja su aplinka? Neutralios, bet stilingos spalvos tiesiog prašosi nebūti uždengtos paklode. Taip dar labiau išlaisvinant tave ir tavo mintis nuo taisyklių. Gulkis, svajok, rašyk, skaityk, apie nieką negalvok, miegok, sapnuok, o ryte skalbiamą užvalkalą tiesiog įmesk į skalbimo mašiną. Ar gali miegamojo įrengimas būti dar paprastesnis?

Projekto partnerio nuotr./Napsie Urban
Projekto partnerio nuotr./Napsie Urban

„Atgal į gamtą“ (Angl. Rustic)

Pavargai nuo miesto šurmulio? Visada jautei, kad asfaltas ir dangoraižiai varžo tavo vidinę laisvę? O išvažiavęs prie ežero, nebenori grįžti atgal? Tuomet tau jaukiausi namai bus tie, kuriuose natūraliai šiek tiek girgžda grindys, iš orkaitės dvelkia obuolių pyrago aromatas, o spintoje kabo kelios romantiško stiliaus skrybėlės. Miegamajame šį, kaimo sodybą primenantį, stilių pavyks susikurti patiesus jaukų kilimą ir pakabinus ilgas, žemę siekiančias, raštuotas užuolaidas. Napsie čiužinį šiame miegamajame, geriausia būtų įkurdinti ant masyvios medinės lovos rėmų arba tiesiog sustumtų europalečių, kurios jau keletą metų neišeina iš mados ir labai tinka gamtą tausojančiam žmogui.

Projekto partnerio nuotr./Napsie Rustic
Projekto partnerio nuotr./Napsie Rustic

„Amžinas romantikas“ (Angl. Romantic)

Šiais laikais, kai romantiką keičia išskaičiavimas, o serenadas – „bumčikas“ prabangiame automobilyje, gali pasijusti vienišas. Bet neprarask vilties! Šioje žemėje dar tikrai atsiras kažkas, kas įvertins tavo menišką sielą ir bus sužavėtas sukurtų eilių. Kai tik pavyks surasti tą vienintelę ar vienintelį, pakviesk jaukios vakarienės ir parodyk, kad tavo namuose romantikos taip pat netrūksta. Jei nori, kad romantišką asmenybę atitiktų miegamojo stilius, nepamiršk į sieną atremti gitaros (gal vis dėlto serenados dar neišėjo iš mados?), ant stalelio prie lovos pastatyk kelias žvakes, o ant Napsie čiužinio patiesk jaukų užtiesalą, į kurį abu galėsite susisukti prieš patekant saulei.

Projekto partnerio nuotr./Napsie Romantic
Projekto partnerio nuotr./Napsie Romantic

„Smulkmenos ir smulkmenėlės“ (Angl. Bohemian)

Tu vis dar turi pirmąją pažymių knygelę. Ir pirmasis Valentino dienos laiškelis taip pat rado vietą tavo stalčiuje. Grįžęs iš Paryžiaus parsivežei ne tik romantiškus prisiminimus, bet ir Eifelio bokšto statulėlę. O puodelių pas tave daugiau nei bet kuriame miesto restorane, nes juk negali išmesti ar atiduoti to, kas tau brangu.. Jei šiuose teiginiuose pamatei save, tuomet tavo stiliuj atskleisti miegamajame būtina lentyna! Čia, virš Napsie čiužinio, galėsi pasistatyti artimųjų nuotraukas, iš kelionių parsivežtas smulkmenėles bei pakabinti retro stiliaus lemputes, kurios švies vartant senus nuotraukų albumus.

Projekto partnerio nuotr./Napsie Bohemian
Projekto partnerio nuotr./Napsie Bohemian

Tikimės, kad atradai save bent viename iš šių stilių ir mūsų patarimai tau padės įsirengti miegamąjį. O jei vis gi ne, tuomet net neabejojame, kad puikia stiliaus detale gali tapti tiesiog patogus čiužinys. Tik aišku, ne bet koks! Toks, kuris tinka bet kokiame namų interjere – Napsie!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius