Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo mažiau, tuo geriau – žaismingas ir lengvas biuras Vilniuje

Nekilnojamojo turto bendroves vienijanti „Inreal“ grupė prieš pat Kalėdas padovanojo sau dovaną ir persikėlė į naujas patalpas. Erdvės, kurių interjeru rūpinosi grupės interjero dizaineriai, atsižvelgdami į darbuotojų norus, pasižymi lengvumu, o žaismingumą kuria baldai.
„Inreal“ biuras
„Inreal“ biuras / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 2 Interjeras Biuras

Įmonė įsikūrė antrame biurų pastato „Narbuto 5“ aukšte, 650 kv. m ploto patalpose, kur telpa per 50 darbuotojų.

„Svarstėme įvairius biuro suplanavimus, net ir galimybę turėti mobilias darbo vietas, tačiau vis dėlto nusprendėme pasirinkti mažiau ekonomišką, bet erdvesnį ir jaukesnį variantą“, – 15min pasakojo „Inreal“ grupės rinkodaros ir komunikacijos vadovė Rūta Merčaitienė.

Anot jos, dar prieš įsikeliant į naujas patalpas, jų erdvės jau buvo įrengtos, tad reikėjo patiems jas prisitaikyti.

„Norėjosi, kad interjeras būtų kuo lengvesnis ir neapsunkintas nereikalingais daiktais. Antrasis interjero dizaino „sluoksnis“ buvo kuriamas „šiltinant“ biurą, suteikiant erdvėms daugiau gyvybės“, – sakė R.Merčaitienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Inreal“ biuras
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Inreal“ biuras

Darbuotojų sprendimu, biuro sienoms buvo pasirinkta „white-off“ spalva – vos vos gelsva, kuri dera su pilkais foteliais bei kėdėmis, tokių pat atspalvių langų žaliuzėmis, kilimine grindų danga, slopinančia žingsnių garsą, bei pieno atspalvio stalais ir spintelėmis.

„Svarbiu biuro interjero akcentu tapo kabinetų durys – aukštos, iki pat lubų, medinės, masyvios ir kartu grakščios“, – tikino pašnekovė.

Taip pat plačią grupės įmonių veiklos geografiją žaismingai įprasmina ir spalvingos kėdės, kurios pagrindiniame biure tapo erdvių akcentais.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Inreal“ biuras
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Inreal“ biuras

Daugiau nei 50 darbuotojų čia dirba mišriu principu – didžioji dalis erdvių yra atviros, suskaidytos pagal padalinių ir grupių darbo pobūdį, bet neuždarytos.

„Tai skatina informacijos mainus ir natūraliai lengvina komunikaciją. Departamentų vadovai turi atskirus kabinetus viename biuro flange. Stiklinės kabinetų sienos sukuria vientisumo įspūdį ir susijungia į bendrą erdvių panoramą“, – aiškino R.Merčaitienė.

Taip pat biure įrengtos 4 salės klientams priimti bei vidiniams projektinių grupių susitikimams, poilsio-socializacijos ir virtuvės zona su mini biblioteka bei dideliu apskritu stalu pokalbiams.

Verslo centro pastate, kuriame įsikūrusi bendrovė, veikia automatizuota pastato valdymo sistema (BMS), išmanioji apšvietimo sistema, patalpų mikroklimato valdymas, autonomiškas kiekvieno biuro sąnaudų valdymas, modernios pastato fasadinės sistemos ir t.t

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius