Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nacionalinio interjero konkurso 2020“ dalyviai: dizainerė Dovilė Švilpienė

Ketvirtą kartą organizuojamas „Nacionalinis interjero konkursas 2020“ kviečia jus balsuoti už labiausiai patikusią šių metų interjero viziją. Konkurse varžosi net 16 dizainerių, kurie pateikė savo interjero vizijas butams dviejuose „Hanner“ projektuose – „Centro rezidencija“ ir „Renesanso“.
Dovilės Švilpienės interjero vizija
Dovilės Švilpienės interjero vizija / Asmeninio albumo nuotr.

Kviečiame balsuoti ir išrinkti šešis geriausius interjero pasiūlymus, kurie vėlesniame etape bus realizuoti įrengiant pasirinktus butus.

Dizainerė: Dovilė Švilpienė

Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Švilpienė
Asmeninio albumo nuotr./Dovilė Švilpienė

Projektas: „Centro rezidencija“, 61 kv. metrų butas.

Idėja: Pasak Dovilės, dizainą kuria detalės, o šiam interjerui idėją padiktavo „mid century modern“ stilius – buvo pasitelktos geometrinės formos (ovalo, apskritimo, kubo, trikampio ir pan.) ir spalvos (garstyčių geltonos, pudros rausvos, gaivios mėtinės), ši kompozicija erdvėje padėjo sukurti pozityvią energiją.

Tai interjeras trijų asmenų šeimai – kartu gyvenančiai porai ir jų paaugliui. Dizainerės įsivaizduojami gyventojai – modernūs, energingi, atviri naujovėms, mėgstantys aktyviai dalyvauti miesto kultūriniame gyvenime, vertinantys individualų stilių.

Svarbiausi akcentai: Balansas tarp patogumo ir funkcionalumo bei estetinio vaizdo. Svarbiausia apgalvoti erdvių išdėstymą: baldų ir santechnikos vietas, sudėlioti konkrečius tūrius, nustatyti tinkamus kiekvieno baldo matmenis, kad būtų išlaikytas erdvumo jausmas ir suformuotas judėjimo „koridorius“. Didelis dėmesys skiriamas daiktų laikymui – suprojektuotuota drabužinė, sieninė spinta.

Iššūkiai, su kuriais teko susidurti: Laiko stoka. Butas gana erdvus, su dviem atskirais miegamaisiais, išplanavimas gerai apgalvotas, todėl dizainerė sako nemačiusi jokių kliūčių kilsiančioms idėjoms įgyvendinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius