Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nacionalinio interjero konkurso 2020“ dalyviai: dizainerė Kristina Grybaitė

Ketvirtą kartą organizuojamas „Nacionalinis interjero konkursas 2020“ kviečia jus balsuoti už labiausiai patikusią šių metų interjero viziją. Konkurse varžosi net 16 dizainerių, kurie pateikė savo interjero vizijas butams dviejuose „Hanner“ projektuose – „Centro rezidencija“ ir „Renesanso“.
Kristinos Grybaitės interjero vizija
Kristinos Grybaitės interjero vizija

Kviečiame balsuoti ir išrinkti šešis geriausius interjero pasiūlymus, kurie vėlesniame etape bus realizuoti įrengiant pasirinktus butus.

Dizainerė: Kristina Grybaitė

2016-ųjų „Nacionalinio interjero konkurso“ nugalėtoja, gavusi daugiausia tautos balsų už klasikinį interjerą su provansišku prieskoniu. 2017-aisias taip pat buvo arti pergalės – liko antroje vietoje. Įdomu, kad Kristinos darbus Lietuvos žmonės vertina labai skirtingai. Viena aišku, kad abejingų jos braižui mažai.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Grybaitė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Grybaitė

Projektas: „Centro rezidencija“, 56,54 kv. metrų butas.

Idėja: „Hello Africa!“ – tokiais žodžiais dizainerė apibūdina pagrindinę projekto idėją. Interjeras – kaip Afrikos žemynas: beribis, įvairiaspalvis ir emocionalus. Jame pabuvęs žmogus sakyte sakytų: „Labas, mylima Afrika, aš vėl noriu pas tave sugrįžti!“. Tokią idėją esą padiktavo emocijos, taip pat daina „ Jerusalema“. Ji priminė tolimų kraštų egzotiką, jos ypač dabar, kai keliauti galimybės apribotos, labai trūksta.

VIDEO: Master KG - Jerusalema [Feat. Nomcebo] Dance Challenge [WT]

Svarbiausi akcentai: Daugiausia dėmėsio – spalvinei gamai ir idėjos išgryninimui. Svarbus funkcinis išdėstymas, praktiškumas.

Iššūkiai, su kuriais teko susidurti: Didžiausias iššūkis – susitarti su savimi. Nuraminti protą, nuimti apribojimus ir atsiduoti kūrybos tėkmei. Nes visa kita tai tik profesionalūs sprendimai nurimusioje galvoje, kurie nugulė brėžinių ir vizualizacijų pavidalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius