Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stilingo vyro būsto interjero ašimi tapo iš Sankt Peterburgo parsivežtas paveikslas

Vilniaus Šnipiškių rajone esantis 48 kv. m ploto butas – tikras jo savininko atspindys: šiuolaikiškas, mėgstantis rizikuoti ir praktiškas. Pasak būsto aplinką kūrusios dizainerės, pagrindine ašimi tapo šeimininką ir svečius pasitinkantis paveikslas, kuris ir inspiravo didžiąją dalį sprendimų.
Butas Žalgirio gatvėje
Butas Žalgirio gatvėje / Leono Garbačausko nuotr.

Projekto autorė interjero dizainerė Lina Klios 15min pasakojo, kad šio būsto šeimininkas – šiuolaikiškas, stilingas ir jaunas vyras. Būtent tai siekta atspindėti interjere. Taip pat jis dirba namuose, todėl būstas turėjo būti funkcionalus ir praktiškas.

VIDEO: Buto Žalgirio gatvėje interjeras, žavintis drąsius žmones

„Vienas iš šeimininko reikalavimų buvo padaryti zoną darbui, taip atsirado pertvara su lentynomis, kuri darbo vietą atskyrė nuo bendros erdvės“, – pasakojo ji.

Pagrindiniu interjero akcentu tapo iš Sankt Peterburgo parsivežtas paveikslas, kuriame dominuoja mėlyna spalva. Būtent nuo jo dizainerė atsispyrė ir spalviškumą perkėlė į kitas būsto dalis.

„Visas interjeras vientisas, jame dominuoja balti, juodi, pilki ir mėlyni atspalviai. Visus mėlynus atspalvius derinau prie paveikslo. Kai rinkome sofai gobeleną, galima sakyti, kad visur su savimi turėjau medžiagų paveikslėlius ir derinau, kad tiktų prie šio paveikslo“, – teigė L.Klios.

Šiame būste detalės atsikartoja kiekvienoje erdvėje ir taip kuriami kontrastai. Pavyzdžiui, vientisos virtuvės spintelės lyg prasitęsia darbo zonoje, drauge vientisumo įspūdį sukuria liejamos grindys. Taip pat svetainėje, miegamajame, vonios užuolaidose ir plede pasikartoja eglutės raštai, o kilime ir kėdėse – kryžminis raštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius