Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Trys interjerai viename daugiabučių projekte: įvertinkite

Trečiame ir paskutiniame „Lighthouse“ gyvenvietės etape įrengti trys pavyzdiniai butų interjerai, kurie pavadinti „Urban“, „Mint“ ir „Light“ vardais. Visuose butuose dominuoja šviesios spalvos ir skandinaviškas dizainas. Įvertinkite – kuris interjeras geriausias?
Trys pavyzdiniai butų interjerai „Lighthouse“ gyvenvietėje
Trys pavyzdiniai butų interjerai „Lighthouse“ gyvenvietėje / Leono Garbačausko nuotr.

„Berry“ baldų ir interjero detalių salono dizainerės Jūratės Putytės, kuri prisidėjo prie butų interjero įgyvendinimo, teigimu, nors šių butų stiliaus idėjų išpildymas skiriasi, tačiau visus sprendimus vienija siekis sukurti jaukią ir praktišką erdvę.

„Visuose butuose dominuoja šviesios spalvos, tai jiems suteikia gaivumo, gyvybiškumo ir šviežumo pojūtį, labiau priartina prie gamtos – tokiame interjere lengviau atsipalaiduoti. Šviesius ir žemiškus interjerus pagyvinau ryškiomis detalėmis: pagalvėlėmis, puodeliais, laikrodžiais, paveikslais“, – pavyzdines interjero idėjas pristato J.Putytė.

Leono Garbačausko nuotr./„Mint“ interjeras
Leono Garbačausko nuotr./„Mint“ interjeras

Anot dizainerės, interjeruose šiuo metu išlieka populiari skandinaviška stiliaus kryptis, kurią paįvairina klasikinio stiliaus detalės.

„Taip pat pastebima tendencija, kad modernaus žmogaus interjere baldų formos dažniausiai būna aiškių ir simetriškų formų. Jei kalbėsime apie konkrečius buto kambarius, tai moderniame miegamajame dažniausiai yra minimalus baldų skaičius, tai gali būti tik miegamojo lova ir minimalistinis staliukas, ant kurio padedama viena interjero detalė, spalvų šioje erdvėje taip pat gali būti tik keletas: tamsios spalvos lova ir šviesios sienos. Mažame moderniame bute gali būti naudojami veidrodžiai ar stiklinės pertvaros, kurios vizualiai suteikia daugiau erdvės“, – sako dizainerė.

„Urban“ interjeras

Interjeras kurtas taip, kad tiek spalvos ir medžiagos, tiek interjero detalės atspindėtų veržlaus, jaunatviško ir gal net kosmopolitiško žmogaus požiūrį. Interjeras turėjo būti neperkrautas detalėmis, minimalistinis, atspindėti loftų dizaino idėją.

„Siekėme, kad šis interjeras jauniems miesto gyventojams, kurie ieško pirmojo būsto, iliustruotų galimybę įsirengti butą, įtelpant į santykinai nedidelį biudžetą“, – sakė „MG valdos“ pardavimo projektų vadovė ir demonstracinių interjero idėjų bendraautorė Rūta Kuzmickaitė.

„Light“ interjeras

Šis interjeras skirtas jaunai šeimai, bute siekta pabrėžti skandinavišką kryptį. Bute dominuoja šiltos spalvos, daug medžio elementų. Interjeras nuo pat pradžių buvo kuriamas taip, kad atspindėtų ne tik tam tikras skandinaviško stiliaus tendencijas, bet ir būtų praktiškas.

„Mint“ interjeras

Šis interjeras įgyvendintas trijų kambarių bute, kuris iš esmės tiktų šeimai su vaikais. Visame interjere dominuoja klasikinio stiliaus idėjos, gana šiltos spalvos, išsiskiria gal tik vonios kambarys, kuriame pasirinkome šiek tiek ryškesnes, drąsesnes spalvas.

Buto interjeras taip pat pasižymi vienodos spalvos grindjuostėmis, durų staktomis ir angokraščiais – visa tai sudaro bendro kontūro įspūdį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius