-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip išsirinkti patikimą įtempiamų lubų tiekėją?

Įsigijus ir įsirenginėjant naują, o kartais tiesiog nusprendus atnaujinti jau esamą namų interjerą sunku apsispręsti, kokius sprendimus pasirinkti – laiko patikrintus, ar vis tik taupančius laiką ir pinigus, kiek modernesnius.
Įtempiamos lubos įrengiamos greičiau, tarnauja ilgiau ir yra praktiškesnės nei tradicinės.
Įtempiamos lubos įrengiamos greičiau, tarnauja ilgiau ir yra praktiškesnės nei tradicinės. / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Remontas Namas

Sertifikuotos įtempiamų lubų produkcija prekiaujančios įmonės UAB „Brilliance ceiling“ vadovas Dmitrij Čukanov sako, kad pasirinkus patikimą įtempiamų lubų tiekėją būsto remonto darbai paspartėja.

Asmeninio albumo nuotr./D.Čukanov sako, kad rinkdamiesi įtempiamos lubas, dauguma žmonių vadovaujasi kainos kriterijumi, tačiau verta pasidomėti ir rangovo juridiniu statusu, ir medžiagomis, kurios bus naudojamos įrenginėjant apdailą.
Asmeninio albumo nuotr./D.Čukanov sako, kad rinkdamiesi įtempiamos lubas, dauguma žmonių vadovaujasi kainos kriterijumi, tačiau verta pasidomėti ir rangovo juridiniu statusu, ir medžiagomis, kurios bus naudojamos įrenginėjant apdailą.

Tiesa, prieš jiems įsibėgėjant būtina įvertinti, kiek patikimas jūsų pasirinkimas, taigi šįkart apie tai, į kokius kriterijus svarbu atkreipti dėmesį ir į kokius klausimus reiktų atsakyti sau prieš pasirenkant.

Kuris iš dviejų?

Šis klausimas kyla svarstant samdyti fizinį asmenį, dirbantį pagal individualios veiklos pažymėjimą, ar vis tik juridinį, t. y. įmonę?

Antrasis variantas, visuomet bus patikimesnis, nes sulauksite garantijos atliktiems darbams ir medžiagoms. Deja, fizinis asmuo jums to neužtikrins. Tad ir susimokėti gali tekti antrą kartą.

Ar yra ofisas?

Fizinis ofisas, renkantis su kuo dirbti, visuomet svarbus rodiklis. Į jį nuvykus visuomet galima pasitarti, įvykus neplanuotai situacijai, kilus problemai, rasti abi puses tenkinantį sprendimą.

Kaip seniai?

Ne mažiau svarbu prieš kreipiantis į įmonę ar meistrą dėl įtempiamų lubų paieškoti ankstesnių klientų atsiliepimų ir pasižiūrėti, kaip gi ta įmonė laikosi, kiek joje darbuotojų, ar neturi skolų, kiek metų Lietuvos rinkoje skaičiuoja ir pan.

Įvertinus grėsmes ir rizikas, sėkmingas pasirinkimas garantuotas.

Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos
Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos

Ar yra sertifikatas?

Nustebsite, bet apie 80 proc. rinkos tiekėjų sertifikatų neturės. Vadinasi, nežinosite iš kur tos medžiagos atkeliavo į jūsų namus, kokios jos kokybės. Ar tai tikrai patikimiausias sprendimas?

Sunku bus nuspėti ir iš tokių medžiagų pagamintų lubų patvarumą, nebūsite tikri ir dėl kvapo. Kokybė gali užtikrinti tik įmonės, dirbančios tiesiogiai su gamintojais.

Kokia kaina?

Vienas jautriausių klausimų, pasirenkant įmonę, su kuria bus dirbama yra kaina.

Taip jau susiklostę rinkoje, kad ta suma, nuo kurio atsispiriama kalbant apie suteikiamą kokybę ir garantiją, yra 10-12 eurų už kvadratinį metrą kaina.

Tai tam tikras atspirties taškas nenorintiems rizikuoti savo namų lubomis.

Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos praktiškesnis pasirinkimas lyginant su tradiciniu variantu.
Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos praktiškesnis pasirinkimas lyginant su tradiciniu variantu.

Ar paslauga kokybiška?

Kokybiškas aptarnavimas turėtų eiti koja kojon šalia suteikiamos garantijos.

Darbą atlikę meistrai po savęs susitvarko, tačiau ko tikėtis iš dirbančių su individualia veikla ar verslo liudijimu, ne visuomet verta.

Kodėl įtempiamos lubos?

Lyginant su gipso ar dažytų lubų pasirinkimu, kurių įrengimas įprastai užtrunka nuo savaitės iki dviejų, įtempiamos lubos sutvarkomos iki dviejų dienų.

Tai nepalyginamai greitesnis realizavimas lyginant su tradiciniu gipsu ar su dažymu.

Beje, ir patikimesnis, nes su laiku, namui ar butui judant, sienos skyla, taigi ir toks gipsas... Įtempiamų lubų šie procesai neveikia.

O kaip dėl estetikos?

Daugelis įpratę prie standartinių sprendimų ir proveržio iš lubų nesitiki. Bet jis gali būti.

Tarkime, pasirinkus matines (vienas populiariausių pasirinkimų), blizgias lubas ar šviečiančias įtempiamas lubas, šešėlinius profilius ir pan.

Galimybių ir pasirinkimų išties daug. Vienas tokių pasirinkimų ekologiškos, medžiaginės lubos.

Jos itin išpopuliarėję vaikų kambariuose, miegamuosiuose.

Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos
Asmeninio albumo nuotr./Įtempiamos lubos

Kodėl tai praktiškas pasirinkimas?

Palyginus su gipso lubomis įtempiamos lubos yra vienas paprastesnių sprendimų, bet jis atveria daugiau galimybių, yra ilgaamžiškesnis, paprasčiau prižiūrimas ir, priešingai nei gipso lubos, laikui bėgant netamsėja.

Jas ir valyti paprasčiau: pakanka šluostės ir langų valiklio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius