-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30 eurų mėnesinė paskolos įmoka už naują butą – realybė?

„Hanner“ pasiūlė dar geresnes sąlygas savo klientams, ketinantiems įsigyti butą su banko paskola - pirmuosius metus jie mokės vos 30 eurų mėnesines paskolos įmokas, kai tuo tarpu tipinė mėnesinė buto kredito įmoka gali siekti ir 300 ar net 400 eurų.
Žvėryno namai
Žvėryno namai / Hanner nuotr.

Šios sąlygos bus taikomos iki 2016 metų pabaigos, pasirašant buto rezervavimo sutartį projektuose „Žvėryno namai“ ir „B23“. Kompanijos teigimu, sprendimas sukurti lengvatinio buto kredito galimybę yra nuoseklios strategijos didinti lankstumą ir gerinti sąlygas klientams tęsinys.

„Puikiai žinome apie naujakurių poreikius ir rūpesčius pirmaisiais metais po naujo buto įsigijimo. Tuo laikotarpiu patiriama daug išlaidų, nes norisi kuo greičiau ir gražiau įsirengti namus, įsigyti naujus baldus bei buitinę techniką. Todėl siūlome mūsų pirkėjams lengvatines buto kredito sąlygas, kad pirmuosius metus, jie galėtų mokėti labai mažas, 30 eurų paskolos įmokas.“ — sakė „Hanner“ Valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Jaunoms šeimoms, dar neturinčioms pradinio įnašo paskolai gauti, Hanner kompanija siūlo „Rent2Buy“ paslaugą. Ši būsto nuomos su išsipirkimu paslauga leidžia jaunoms šeimoms sukaupti pradinį įnašą būstui įsigyti, mokant fiksuotas nuomos įmokas, ir jau gyvenant išsirinktame bute. Iki šiol paslauga pasinaudojo daugiau nei 200 šeimų, o pirmieji klientai jau įsigijo savo butus. Šiuo metu būsto nuomos su išsipirkimu paslauga galima pasinaudoti projekte „B23“, o lengvatinio buto kredito sąlygomis galima pasinaudoti projektuose „Žvėryno namai“ ir „B23".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius