Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 20

V.Romanovas: moko žaisti, bet dar nevadina beždžionėmis

Pamokslauti ir patarinėti nepailstantis „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas įsitikinęs, kad tik dėl jo pastangų Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai pirmauja LKL finalo serijoje.
Vladimiras Romanovas
Treniruotė / Aliaus Koroliovo nuotr.

Dienraštis „Lietuvos rytas “ pateikia trumpą V.Romanovo veiklos apžvalgą sporte.
 

„Aš išmokysiu jus žaisti krepšinį – šiandien jau žaidėte gerai“, – tokią netikėtą sveikinimo frazę išgirdo „Lietuvos ryto“ strategas Rimas Kurtinaitis, po penktųjų LKL finalo serijos rungtynių prasilenkdamas su Kauno „Žalgirio“ ekipos savininku V.Romanovu.

Vilniaus „Siemens“ arenoje pirmadienį nuo atsarginių žaidėjų suolo mačą stebėjęs bankininkas neatrodė susikrimtęs, nors jo remiama ir be trenerių likusi ekipa nusileido „Lietuvos rytui“.

„Aš šio sakinio nesupratau. Negaliu pasakyti, ar dar išmokys, ar jau išmokė Vilniaus ekipos krepšininkus žaisti. Tačiau vargu ar V.Romanovas gali ką nors paaiškinti apie žaidimo kokybę. Gal jis norėjo pareikšti, kad atrodėme geriau nei Kaune? O galbūt šaipėsi, kad buvo išvengta traumų? Matyt, tik jis pats ir suprato, ką norėjo pasakyti“, – pečiais gūžčiojo R.Kurtinaitis.

V.Romanovas atsiraitojęs rankoves ne tik mokė „Lietuvos rytą“ žaisti krepšinį. „Žalgirio“ savininkas per rungtynių pertrauką gyvenimo tiesų mokė internete komentarų apie jį ir jo valdomą banką parašiusius autorius.

„...suprantu, mano žmoną pažįsti“, „...vertini pagal savo galvelę“, „...kaip skaudu“, „...bet gudruoliai“ – tokie verslininko parašyti žodžiai mirgėjo greta internautų komentarų.Jūs visi – beždžionės. Jus reikia uždaryti į narvus, o aš jums atnešiu nacionalinius keltų rūbus.

Pomėgis visus mokyti, kaip gyventi, „Žalgirio“ rėmėjui būdingas jau daugelį metų. Verslininkas žadėjo sutvarkyti ir šalies ekonomiką, ir futbolą. Vis dėlto labiausiai verslininką siutina jo idėjų nesuprantantys žurnalistai. V.Romanovas išgarsėjo Škotijoje, kai visai žiniasklaidai paskelbė karą.

Verslininkui nepatiko kritika dėl per dažnai iš Edinburgo „Hearts“ komandos vejamų trenerių. „Jūs visi – beždžionės. Jus reikia uždaryti į narvus, o aš jums atnešiu nacionalinius keltų rūbus. Bet prieš tai veterinarai jus turėtų paskiepyti nuo pasiutligės, kad tikrosios beždžionės neapsikrėstų“, – atvirame laiške ant škotų žurnalistų širdo V.Romanovas.

Per penkerius metus iš jo valdomo Škotijos klubo buvo atleisti 8 strategai.

Lietuvoje V.Romanovas siautėja dar aršiau – per 7 metus „Kauno“ futbolo ekipoje pasikeitė 17 trenerių, o per vieną sezoną „Žalgiryje“ darbo neteko 3 krepšinio specialistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius