-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Akropolis group“ žvalgosi įsigijimų Estijoje bei kaimyninėse rinkose

Vienos didžiausių Lietuvoje verslo grupių „Vilniaus prekyba“ bendrovė „Akropolis group“, valdanti prekybos centrus Lietuvoje bei Latvijoje, žvalgosi įsigijimų Estijoje bei kitose kaimyninėse rinkose, teigia įmonės valdybos pirmininkas Vytautas Labeckas.
„Akropole“ Rygoje
„Akropole“ Rygoje / „Akropole“ vystytojų nuotr.

„Dairomės kitur įsigyti prekybos centrą, žiūrinėjame Estijoje. Taip pat jau buvau viešai sakęs, kad „Akropolis“, jeigu sulauktų pasiūlymo, irgi svarstytų (parduoti prekybos centrus – BNS)“, – antradienį nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Newsec advisers LT“ organizuotuoje konferencijoje sakė V.Labeckas.

Vėliau jis BNS aiškino, kad žvalgytis kaimyninėse rinkose bendrovę paskatino noras plėsti veiklą.

„Mes ir toliau norime plėstis. Mūsų grupės požiūris yra, kad (turime – BNS) užsiimti tiek prekybos centrų plėtra, tiek valdymu. Todėl natūralu, kad kai atsiranda mūsų sferą atitinkantis daiktas, mes tikrai svarstytume (įsigyti – BNS), nes esame Lietuvoje, jau beveik esame ir Latvijoje, tai Estija toks natūralus (žingsnis – BNS)“, – BNS sakė V.Labeckas.

Asmeninio archyvo nuotr./Vytautas Labeckas
Asmeninio archyvo nuotr./Vytautas Labeckas

Anot jo, plėstis svarstoma ne tik Estijoje, bet ir kitose gretimose rinkose.

„Neapsiribojame tik Estija, gali būti kitoje, mums suprantamoje rinkoje. Mes tikrai dairomės. Tiktų ir plėtra, ir jau pastatytas pastatas“, – sakė V.Labeckas.

Klausiamas apie planus parduoti šiuo metu Lietuvoje valdomus prekybos centrus, V.Labeckas tvirtino, jog turto pirkėjų bendrovė aktyviai neieško.

„Reikėtų teisingai sakyti: mes nesvarstome parduoti ir nesame aktyviame pardavimo ieškojime, bet viskas yra parduodama. Jeigu yra kažkoks pasiūlymas, mes tikrai jį apsvarstysime“, – teigė V.Labeckas.

Pasak jo, „Akropolis group“ neatsisako planų Vilniuje statyti dar vieną prekybos centrą, tačiau jis teigė negalintis tiksliai įvardinti, kokio dydžio objektas ir kada galėtų būti statomas teritorijoje netoli sostinės „Vingio“ parko.

„Akropolis group“ šiuo metu valdo Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos centrus „Akropolis“, taip pat balandį planuoja atidaryti prekybos centrą „Akropole“ Latvijos sostinėje Rygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius