-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: išnuomojamas butas tik su privalumais – svarbu nesivesti pižonų į svečius

Sutikite – gyvenime viskas priklauso nuo požiūrio. Ir visos moterys tikrai jaustųsi karalienėmis, jeigu mokėtų apie save pasakyti tiek gero, kiek šis linksmuolis apie savo vieno kambario butuką Žirmūnuose, norėdamas jį išnuomoti. Be to, nereikės mokėti „už brokerio kostiumėlį ir batelius“. „Trūkumų kaip ir nėra – vieni pliusai. Svarbu nesivesti pižonų draugų į svečius“, – pokštauja šeimininkas.
Butas Žirmūnuose
Butas Žirmūnuose / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Butas Aruodas.lt

Savininkas „nevynioja į vatą“ – „trobelė seniai nemačiusi remonto“, tačiau prižiūrėta su „aukščiausio lygio priemonėm – Ajax, Ciff, Domestos“ ir kitom. Nes „savininkas normalus žmogus – prižiūri savo turtą“.

Privatumas garantuojamas, nes jei esi studentas, „nereikės grūstis su kambariokais ar butiokais barake ar nuomojamame bute. Jeigu esate jauna daugiavaikė šeima – pasisekė mažiau, nes privatumo nebus. Bet tikrai geriau nei koks susmirdęs bendrikas“.

Kaimynai puikūs – „jeigu netyčia išpuola koks lengvas draugų buitkiakėlis, gali būti ramus, kad policijos neiškvies“ – šeimininkas supranta, kad jaunimui norisi paūžti.

O jei mylite kates – čia iš viso rojus, nes kaimynai jas taip pat myli, „tai jeigu internete neprisižiūri kačių video – tą galėsi padaryti žiūrėdamas pro balkoną“. Katės į butą neina, tai iš principo gyventi netrukdo.

Be to, sportas garantuojamas 7 dienas per savaitę ir papildomai už tai mokėti nereikia. „Penktas aukštas vis tik. Na, ir išmoksti planuoti, kad prieš išeinant tikrai reikia pasitikrinti, ar viską pasiėmei su savimi.“

Susidomėjote? Skelbimą galite rasti čia.

Asmeninio archyvo nuotr./Butas Žirmūnuose
Asmeninio archyvo nuotr./Butas Žirmūnuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius