-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: įspūdingi apartamentai sostinės senamiestyje, kurti pagal Niujorko standartus

Išskirtinėje vietoje, pačiame Vilniaus centre, K. Kalinausko gatvėje esančiame „Embassy House“, šiuo metu yra pardavinėjami prabangūs verslo klasės apartamentai, įsikūrę prie Norvegijos Karalystės ir Suomijos Respublikos ambasadų. Tai – nekilnojamojo turto rinkoje retai sutinkamas grynuolis, kurį, tiesa, įpirkti gali ne kiekvienas.
Būstas K.Kalinausko gatvėje Vilniuje
Būstas K.Kalinausko gatvėje Vilniuje / Aruodas.lt

Įrengtas pagal specialų užsakymą

Viršutiniame „Embassy House“ pastato aukšte įsikūrusiems dviejų kambarių apartamentams, kurių bendras plotas siekia 93 kv. m, priklauso ir 46 kv. m ploto terasa, iš kurios atsiveria nuostabi Vilniaus panorama. Pasižvalgykite – skelbimą rasite lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

„Butas yra kurtas pagal prancūzų dizainerio brėžinius, bendradarbiaujant su Niujorko ateljė. Visi baldai, santechnika, interjero detalės, meno kūriniai – viskas buvo surinkti pagal specialų užsakymą iš Amerikos, Italijos, Prancūzijos. Nė vienas daiktas nėra pirktas čia, Lietuvoje.

Net ir darbininkai, įrenginėję šį būstą, buvo samdomi iš užsienio“, – pasakoja objektą pardavinėjantis nekilnojamojo turto agentūros „Capital“ brokeris Artur Fridman. Skoningas ir šiuolaikiškas apartamentų interjero dizainas leidžia šią erdvę paversti tiek verslo susitikimų, tiek ir įspūdingų vakarėlių erdve.

Visai kaip Niujorke

„Vertinant pasauliniais standartais, šis butas yra studijos tipo. Lietuviai dar nėra pripratę prie tokio dizaino, išplanavimo. Tai labiau yra Niujorko stilius ir standartai“, – įsitikinęs A.Fridman.

Kartu jis priduria, jog šių apartamentų šeimininkai – užsieniečiai, kurie negyvendavo Lietuvoje nuolatos, bet atvykdavo čia trumpam laikotarpiui, todėl būstas yra kaip naujas, parduodamas su baldais – į jį galima įsikelti ir gyventi kad ir šiandien.

Tiesa, butas taip pat atitinka visus šiuolaikinius išmaniojo būsto (angl. Smart Flat) standartus. Apšvietimą, šildymą bei kitus patogumus galima valdyti nuotoliniu būdu. Dar daugiau nuotraukų pamatysite, paspaudę šią nuorodą.

Namas, kuriame yra įsikūrę apartamentai, taip pat pasižymi išskirtiniu saugumu, kurį užtikrina ne tik tvora ir kameros, bet ir ambasadose budinti apsauga.

Aruodas.lt/Būstas K.Kalinausko gatvėje Vilniuje
Aruodas.lt/Būstas K.Kalinausko gatvėje Vilniuje

Spėja, jog nupirks užsieniečiai

Kas visgi yra potencialus tokio būsto pirkėjas? „Įsivaizduoju, jog tai – verslo žmogus. Didelė tikimybė, kad tai – užsienietis, kuris nuolat turi verslo reikalų čia, Lietuvoje, ir nenori gyventi viešbutyje, todėl renkasi tokią studiją“, – samprotauja objektą pardavinėjantis nekilnojamojo turto brokeris. Tiesa, jis priduria, jog būstas jau susilaukė ir lietuvių pirkėjų susidomėjimo.

Tiems, kas gali sau leisti įsigyti būstą sostinės centre, tai yra ideali vieta, apjungianti tiek senąjį Vilniaus senamiestį, tiek ir Naujamiestį, kuriame šiandien kuriasi įvairūs pramogų centrai, nišinės kavinės bei restoranai, naktiniai klubai.

Be to, netoli apartamentų plyti Vingio parkas, kuriame galime leisti laiką, atitrūkus nuo miesto triukšmo ir ritmo. Tiek parkas, tiek ir centrinės sostinės gatvės, Gedimino prospektas yra pasiekiami ranka.

Laisvalaikį šioje miesto dalyje galima leisti atitrūkus nuo automobilio, vaikštant pėsčiomis ir mėgaujantis archajiška Vilniaus panorama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius