Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: Išskirtinis pasiūlymas – įsigijęs namą gauni ir didžiulį nuosavą pušyną

Itin retai nekilnojamojo turto rinkoje atsiranda skelbimų, kaip šis. Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime, šiuo metu yra parduodamas gyvenamasis namas kartu su 15 a. namų valda ir 50 a. mišku. Be to, sklypas su namu plyti ypatingoje gamtinėje vietoje – vos per keletą minučių pėsčiomis galima pasiekti Neries krantinę.
Namas Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime
Namas Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime / Aruodas.lt
Temos: 1 Aruodas.lt

Iš gamtos į gamtą

Tuščiaulių k. parduodamo būsto plotas yra solidus – perkopiantis 220 m2. Čia įrengti trys miegamieji, darbo kambarys, svetainė su virtuve, garažas, o kartu ir pagalbinės patalpos – drabužinė, katilinė ir kt.

Namas, kuriame 2016 metais buvo atliktas remontas, yra itin prižiūrėtas, todėl čia atsikėlusiems naujakuriams pagal savo poreikius atlikti reiktų nebent minimalias kosmetines korekcijas. Tačiau į būstą galima keltis nors ir šiandien – jis yra parduodamas su visais baldais.

Visame būsto interjere vyrauja nuosaikumas – šviesūs, natūralūs atspalviai, tiek dekorui, tiek ir baldams būdingas modernios klasikos stilius. Visame name taip pat yra įrengta iš šiuolaikiška garso sistema, leidžianti mėgautis muzika, klausyti radijo net ir terasoje.

2007 metų statybos vienaaukštis namas yra pastatytas ir įrengtas naudojant natūralias, ekologiškas medžiagas. Namo viduje sudėtos ąžuolo parketlentės, medinės durys ir langai, o išorės apdailą sudaro keramikiniai molio blokeliai, medžio ir smiltainio akmuo.

Skelbimą apie šį namą rasite lankomiausiame NT portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Be jau minėtųjų šio būsto privalumų sklypo teritorijoje taip pat yra įrengta atskira pavėsinė su kubilu bei lauko krosnimi, žaidimų ir sporto aikštelė, aukštutinė terasa. Teritorija yra prižiūrėta, apželdinta lapuočiais, spygliuočiais, dekoratyviniais augalais.

15 a ploto namų valda yra sujungta kartu su gretimai namo esančiu 50 a miško sklypu, o visa bendra, objektui priklausanti teritorija yra aptverta tvora, taip užtikrinant namo savininkų privatumą.

Aruodas.lt/Namas Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime
Aruodas.lt/Namas Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime

Nedažnas laimikis

„Tokie objektai NT rinkoje pasirodo itin retai. Vien ką reiškia turėti 50 a privataus miško sklype? Dar pridėkime šalia kvartalo esančius prūdus, tekančią Neries upę, balto molio Gėlos ežerą“, – objekto išskirtinumą komentuoja NT agentūros „Capital“ brokeris Martynas Narkauskas. Atstumas nuo sklypo iki Gėlos ežero siekia 1,4 km, o Neries – 240 m.

Pasak NT brokerio, šis šiuolaikiškai, funkcionaliai išplanuotas, erdvaus ploto būstas, kaip ir jį supantys gamtos privalumai, yra vos 15 min atstumu nuo Vilniaus, vykstant automobiliu.

„Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad objektas yra pakankamai toli, tačiau Gedimino pr. pasiekiamas vos per 30 min. automobiliu. Klausimas, ar važiuodami ryte į darbą Ukmergės ar Geležinio vilko gatvėmis sugaišite tik pusvalandį. Manau, tikrai gerokai daugiau“, – įsitikinęs NT padavėjas. Atstumas nuo sklypo iki miesto centro siekia 27 km, o Nemenčinės – 3 km.

Komentuodamas parduodamo objekto kainą, kuri už vieną kvadratinį metrą šiuo metu nežymiai viršija 1,5 tūkst. eurų, M. Narkauskas pastebi, jog ji yra tikrai nedidelė.

„Toks namas, įsikūręs pilnai susiformavusiame individualių namų kvartale, kuris yra nuolat tvarkomas ir prižiūrimas, yra asfaltuotas privažiavimas, labai draugiški kaimynai, bendruomenė, Valakampiuose kainuotų mažiausiai 3 kartus daugiau“, – teigia pašnekovas.

Paklaustas, kas yra potencialus šio būsto pirkėjas, M. Narkauskas atsako, jog tai yra namai, skirti šeimai,vertinančiai išskirtinį privatumą ir svajojančiai apie darnų gyvenimą gamtoje.

„Taip pat šis būstas yra itin patrauklus šeimoms, kurių vaikai jau suaugę, ir kurie nori pabėgti nuo miesto šurmulio, mėgautis itin dideliu privatumu, nuosavu pušynu ir gamtos teikiamas privalumais“, – priduria NT brokeris.

Daugiau apie parduodamą būstą galite sužinoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius