Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: naujas namas Valakampiuose – kažkas sutaupys daugybę energijos ir laiko

Tokių pasiūlymų rinkoje pasitaiko retai – Valakampiuose, Vilniuje, šiuo metu parduodamas 2018-ųjų statybos prabangus ir erdvus namas, kurtas laikantis šiuolaikinio interjero stiliaus, apgalvojant kiekvieno šeimos nario poreikius. Jį parduodanti nekilnojamojo turto brokerė sako, jog šeimai, kuriai patiks toks interjero stilius, labai pasiseks: juk pastatyti namą kainuoja daugybę jėgų, nervų ir laiko, o šis būstas perleidžiamas naujiesiems šeimininkams net nespėjus jame ilgiau pagyventi.
Prabagus moderniu stiliumi įrengtas namas Valakampiuose
Prabagus moderniu stiliumi įrengtas namas Valakampiuose / Aruodas.lt

Didelis plotas, tačiau mažos išlaidos šildymui

Namo interjere vyrauja šlifuotas betonas, betono paviršiai ir metalo konstrukcijos, tačiau jas sušildo gausi medžio apdaila: masyvūs mediniai balkiai palubėje, medinės grindys, kai kur – ir sienų apdaila. Itin moderniai įrengta virtuvė, suteikiant pakankamai erdvės ilgiems šeimos pietums, taip pat svečiams priimti. Skelbimą apie šį namą matysite lankomiausiame nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt, spustelėję šią nuorodą.

Prabangaus nekilnojamojo turto sektoriuje dirbanti brokerė Agnė Navickienė mano, jog toks būstas idealiai tiktų šeimai, gyvenančiai aktyvų miesto gyvenimą, turinčiai kiek ūgtelėjusių vaikų. Planuodami būstą architektai pagalvojo apie asmenines erdves, tėvų miegamąjį įkurdindami antrajame, o vaikų miegamuosius – pirmajame aukšte. Tai leidžia ir vieniems, ir kitiems turėti asmeninę privačią erdvę, kai to norisi. Vaikams sukurtas atskiras poilsio kambarys, atskiri miegamieji ir vonios patalpa.

„Jei reikėtų įvardyti, kuo šis namas skiriasi nuo kitų rinkoje siūlomų namų, tai visų pirma išskirčiau naujumą. Žinoma, gali būti, kad namas naujas ir nekokybiškai pastatytas, tačiau šiuo atveju, situacija kita: namas yra mažai gyventas ir įrengtas labai skoningai, kokybiškomis medžiagomis. Manau, kad įsigijęs šį namą naujasis šeimininkas jausis kaip pirmasis jo gyventojas“, – sakė nekilnojamojo turto brokerė.

Modernaus namo Valakampiuose statytojai sukūrė visiškai savarankišką būstą: jis turi nuosavą gręžinį, sertifikuotą nuotekų valymo sistemą, geoterminio šildymo sistemą, leidžiančią sutaupyti išlaidų šildymui.

„Kad gyveni kokybiškame name, supranti tuomet, kai žiemą viduje būna šilta ir jauku, o moki labai nedaug“, – pabrėžė A.Navickienė.

Originalus planavimo sprendimas – „pakylėta“ virtuvė

Iki namo veda asfaltuotas kelias, jis pastatytas miško ir kitų modernių namų apsuptyje. Už kelių šimtų metrų teka Neris. Nors jį būtų galima pavadinti „užsmiesčio namu“, A.Navickaitė ragina renkantis būstą vertinti nebe atstumą, o laiką, kurį realiai užtrunkate nuvykti iki miesto centro. Eismas iš Valakampių pusės nėra toks intensyvus, todėl iš šios vietos Šv.Petro ir Povilo bažnyčią galima pasiekti per 25 minutes.

„Pastaruoju metu dalis šeimų turi butą Vilniuje ir namą užmiestyje, gamtoje. Tai daroma būtent tam, kad ta „kasdienė“ logistika būtų paprastesnė. Tačiau turint tokį namą to nereikia. Manau, jis skirtas šeimoms, kurios nori daugiau ramybės, gamtos, nenori miesto šurmulio šalia tuomet, kai norisi poilsio“, – teigė A.Navickienė.

Prie namo įrengta itin didelė terasa, o antrajame aukšte – toks pat erdvus balkonas. Šalia – 35 arai žemės, kurioje įrengta stoginė automobiliams. Dėl šios priežasties name suplanuotą garažą ir papildomą erdvę dviračiams galima perplanuoti į papildomą kambarį – ši erdvė turi šildomas grindis.

Aruodas.lt/Prabagus moderniu stiliumi įrengtas namas Valakampiuose
Aruodas.lt/Prabagus moderniu stiliumi įrengtas namas Valakampiuose

Valgomasis su virtuve iškeltas į antrąjį aukštą. Erdvūs langai leidžia gėrėtis miškų žaluma, o šalia valgomojo įrengtas židinys suteikia papildomo jaukumo.

„Tėvai ir virtuvė atskiriama nuo vaikiško šurmulio, vaikams paliekama pirmojo aukšto erdvė. Tai, sakyčiau, inovatyvus ir netipinis sprendimas, tačiau gyvenantys su vaikais jį tikrai supras.

Antra vertus, ir virtuvė, ir valgomasis yra labai erdvūs, tai toks itališkų namų bruožas, skatinantis visą šeimą susiburti prie stalo, dalintis savo dienos įspūdžiais, naujienomis. Virtuvei planavimo metu skirta daug dėmesio, ne tiesiog palikta „kiek liko“ erdvės, nes ji yra svarbi šiuolaikinių namų erdvė“, – sakė pašnekovė.

Dar viena įdomi detalė – televizorius virtuvėje įrengtas ant stulpo, kad galėtų būti sukiojamas čia į valgomojo, čia į virtuvės pusę, pagal poreikį.

„Namą pastatyti yra didžiulis darbas, reikalaujantis daug energijos, laiko. Tad jei atsirastų šeima, kuriai tinka toks išplanavimas, tokia interjero stilistika ir kuri ieško apdailos medžiagų kokybės – tai, sakyčiau, karščiausias pasiūlymas šiandien“, – pokalbį užbaigė nekilnojamojo turto brokerė.

Skelbimo nuorodą rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius