-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: populiariausi birželio mėnesio butai – nuo ištaigingos prabangos Kaune iki žolytės Pilaitėje

Nekilnojamojo turto sandorių skaičiai nemažėja – susigundę žemomis palūkanomis visi, kas tik įstengia, perka išsvajotą būstą. Koks jis? Ar akį patraukia prabanga, ar galimybė išgerti rytinės kavos puodelį basomis stovint ant žolės? O gal svarbiausia – ne interjeras ir ne kvadratiniai metrai, tik kad nereikėtų kiekvieną rytą praleisti įstrigus spūstyje? Pristatome jums nekilnojamojo turto skelbimų portalo aruodas.lt išskirtinius birželio mėnesio skelbimus, kurie birželį sulaukė daugiausia lankytojų dėmesio.
Populiariausi nekilnojamojo turto skelbimai birželio mėnesį.
Populiariausi nekilnojamojo turto skelbimai birželio mėnesį. / aruodas.lt

Erdvus butas Žvėryne, Latvių g.

Ar įmanoma gyventi arti Vilniaus miesto centro ir tuo pačiu mėgautis vaizdu į upės vingį bei nejausti nei išmetamųjų dujų kvapo, nei girdėti automobilių ūžesio? Taip! Matyt todėl šis Žvėryno pakraštyje esantis butas su terasa taip traukia pirkėjų akį. Gana dideliame, 98 kvadratinių metrų, 3 kambarių bute erdvės įspūdį kuria vitrininiai langai, terasa.

Didžiausia šio buto erdvė – svetainė sujungta su virtuve, dekoruota pasteliniais tonais, kuriuos praskaidrina medžio faktūra. Šeimininkai būste palieka visus minkštuosius ir valgomojo baldus, kokybišką buitinę techniką.

Įspūdingas gamtos vaizdas atsiveria ir iš šeimininkų miegamojo, o vaikų arba svečių miegamojo langai išeina į jaukų uždarą, saugomą daugiabučio kiemelį. Nedidelėje vonioje telpa ir skalbyklė, ir vonia, ir dušo kabina, čia interjeras pagyvintas ryškiai geltonos spalvos spintelėmis.

Būstas patenkina ir visiems lietuviams aktualų poreikį mažiau mokėti šildymo sezono metu – čia įrengtas centrinis-kolektorinis šildymas su individualia apskaita.


Pamatyti daugiau nuotraukų bei sužinoti buto kainą galite, paspaudę ŠIĄ nuorodą.

Butas su žemės sklypeliu Pilaitės pakraštyje

Kad ir kokie didmiesčių gyventojai būtume, žalia žolė mus žavi ir traukia. Todėl šiandien daugiabučių statytojai pirmo aukšto gyventojams suteikia galimybę gauti ir nuosavą plotelį žemės.

Panašu, kad tai pasiteisina – būstas Pilaitėje, vos 2016 m. statytame daugiabutyje, traukia pirkėjų akį greičiausiai dėl pirmoje nuotraukoje skaisčiai žaliuojančios terasos.
47 kvadratinių metrų būstas įrengtas prabangiai, marmuro imitacijos plytelėmis, virtuvėje – masyvi ir kokybiška buitinė technika.

Būstas tinka bendrą gyvenimą kartu pradedančiai porai. Terasa yra net 35 kv. metrų, taigi čia norint galima įveisti ir miestiečio daržą. Be šio privalumo būstą bus pigu šildyti – jis įrengtas A+ energinės klasės būste, turi rekuperatorių.

Nors šis būstas yra Pilaitės rajono pakraštyje, jį su miesto centru jungia platus Pilaitės prospektas bei T. Narbuto gatvė.

Pamatyti daugiau nuotraukų bei sužinoti buto kainą galite ČIA.

Butas Kaune, netoli prekybos centro „MEGA“

Nors pastaraisiais metais nekilnojamojo turto ekspertai, kalbėdami apie rinkos pokyčius pabrėždavo, kad aktyvumas pastebimas tik sostinėje, pamažu ir Kauno nekilnojamojo turto rinka atsigauna. Birželio mėnesį pirkėjus sudomino prabangiai įrengtas butas Vytėnuose, esantis netoli atsinaujinusio prekybos centro „MEGA“ bei Neries upės.

Nors trijų kambarių butas yra kiek daugiau nei 70-ies kvadratinių metrų ploto, jame telpa du vonios kambariai ir du miegamieji, taigi būste gali įsikurti šeima su vaikais. Bendroje svetainės ir virtuvės erdvėje kambario sieną puošia įspūdingas fototapetas, o virtuvėje derinantis prie bendro erdvės stiliaus sumontuota balta buitinė technika.

Neturinčius laiko įsirenginėti būsto suvilios tai, kad butas parduodamas su pilna apdaila (kambariuose daug baltos spalvos), taip pat su stovėjimo vieta požeminiame garaže.2015-aisiais pastatytas daugiabutis sumaniai apglėbia kiemą su vaikų žaidimų aikštelėmis, taip atitverdamas jį nuo pašalinių žmonių.

Pamatyti daugiau nuotraukų bei sužinoti buto kainą galite ČIA.

Karališkas butas E. Ožeškienės gatvėje Kaune

Apie tokius butus nekilnojamojo turto agentai sako: „Klientas arba susižavės iš pirmo žvilgsnio, arba iškart ners lauk pro duris.“ Tad kuriai grupei priklausote jūs?
Į tokį būstą galėtų pretenduoti karališką prabangą mėgstantis žmogus. Bute gausu klasikinių detalių, masyvių krištolo šviestuvų, aukso spalvos detalių, veidrodžių. Iš centre esančios E. Ožeškienės gatvės įžengę į buto vidų pasijusite tarsi patekę į užmiestyje esančius rūmus. Kita vertus, už storų 1910-aisiais sumūrytų sienų iškart stūkso Kauno filharmonija, daug kam sentimentų kelianti Laisvės Alėja, Miesto sodas.

Ištaigingame valgomajame gausu garsių paveikslų reprodukcijų – čia į mūšį joja Napoleonas, prieš nukryžiavimą meldžiasi Kristus.

Kiekviena būsto erdvė dekoruota raštuotais tapetais bei išklota kilimais. Tualetas ir vonia atskiri, vonioje įrengta didelė dušo kabina. Voniai parinktas tamsus koloritas, prie spintelių pritaikyta ir tokios pat spalvos, retro stiliaus buitinė technika.

Šis butas turi balkoną, rūsį ir drabužinę, yra 4 kambarių.

Pamatyti daugiau nuotraukų bei sužinoti buto kainą galite ČIA.

Ramybe alsuojantis butas Šiaurės miestelyje

Kava su pienu... Toks apibūdinimas gimsta galvoje, žiūrint šio interjero nuotraukas. Jis idealiai tiktų aktyviems, atsakingas pareigas darbe užimantiems žmonėms, kuriems parėjus namo norisi tik klestelėti į sofą ar minkštą lovą ir mėgautis ramybe. Ja alsuoja šis Šiaurės miestelyje esančio 3 kambarių buto interjeras. Per visas namų erdves keliauja balta ir švelni kreminė spalvos, bute įrengta garsiausių Europos gamintojų buitinė technika, kad parėjus į savo erdvę kuo mažiau reikėtų rūpintis buitimi: yra orkaitė, kaitlentė, indaplovė ir skalbimo mašina. Taip pat – erdvi, masažinė dušo kabina.

Kartu įrengtas ir darbo kambarys su daugybe lentynų, tačiau jį galima perdaryti į vaikų kambarį.

Butas greičiausiai traukia pirkėjų akį dėl puikaus įrengimo ir to, kad sukirtus rankomis su pardavėju jame galima apsigyventi iškart, be kelių mėnesių nervų ir rietenų su statybininkais.


Pamatyti daugiau nuotraukų bei sužinoti buto kainą galite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius