-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt populiariausių butų Top 5: dizainas, nauja statyba ir vieta

Pastarosios dvi savaitės iš esmės nepakeitė lietuvių svajonių būsto kriterijų – svarbiausia estetinis vaizdas, šiuolaikiškas įrengimas ir žalumos apsupta, bet nuo centro nenutolusi vieta. Pagal Aruodas.lt lankomiausių skelbimų TOP 5 nominacijos atiteko butams Žirmūnuose, Naujamiestyje, Lazdynėliuose, Baltupiuose Vilniuje ir Žaliakalnyje Kaune.
Aruodas.lt Top 5 butai
Aruodas.lt Top 5 butai / Aruodas.lt nuotr.

Praktiškas ir šiuolaikiškas interjeras

Savininkė Vaida Liaukonytė parduodamą butą Žirmūnuose apibūdina trumpai: „Šviesus, šiltas ir erdvus su visais reikalingais baldais, didele drabužine, toliau nuo gatvės, nauja santechnika bei elektros instaliacija.“ Yra ir kitų privalumų – gera vieta netoli centro. Dvidešimt minučių pėsčiomis, dešimt minučių automobiliu ar viešuoju transportu ir jūs jau vaikštote po senamiestį.

Vertinantiems gamtą smagu pasileisti elektriniu paspirtuku Neries pakrantėje naujai įrengtais pėsčiųjų ir dviračių takais, kuriais pasieksite centrą ir Valakampių poilsio vietas. Pramogų irgi toli ieškoti nereikia – visai šalia Ogmios miestelis, kuriame rasite viską – nuo gatvės koncertų, mugių, prekybos ir medicinos centrų iki sporto klubų, boulingo, batuto, žaidimo erdvių vaikams ir kavinių su pasaulio virtuvėmis.

Butas pirkėjus vilioja skandinavišku moderniu stiliumi – puikus pasirinkimas ieškant gyvenamojo būsto sau ar kaip investicijos. Buto savininkė sako, kad interjerą įrengti padėjo ilgametė praktika ir konsultacijos su dizainere. Kapitalinių sienų negriovė, nes namas blokinis, todėl maksimaliai patogiai išnaudojo buto išplanavimą. Savininkai patys įsirengė erdvią drabužinę, mažoje virtuvėje padidino plotą atsisakę durų ir vietoj valgomojo stalo įsirengę plačią palangę, kuri atstoja ir darbastalį. Jaukumo virtuvei suteikia kontrastingos tamsios ir šviesios spalvos, virš lango kabantys šveistuvai, moderni ir patogi, integruota buitinė technika. Vonios patalpoje pasitinka suderintos spalvos, kokybiška santechnika.

Mielos interjero smulkmenos butui suteikia namų jaukumo, pilkos ir baltos spalvų baldus pagyvina kelios ryškesnės spalvinės detalės. Užsukite virtualiai į butą pagal šią lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt esančią nuorodą.

Patrauklus estetinis vaizdas

Dviejų kambarių butas Naujamiestyje, Smolensko gatvėje, vilioja gražiai įrengtu dizainerių sukurtu interjeru. „Buto apžiūrėti atvykę pirkėjai sako, kad realybėje viskas atrodo dar gražiau nei nuotraukose. Žmonėms svarbu estetinis vaizdas, visi nori gyventi gražiai“, – įsitikinęs brokeris Audrius Puplesis. Daugiau buto nuotraukų matysite pagal šią nuorodą portale Aruodas.lt.

Bute daug šviesaus medžio, grindys išklotos natūralaus medžio parketlentėmis, išdėstytomis eglute. Tamsiai pilkos spalvos kietuosius baldus atsveria didelė spalvinė „dėmė“ – patogi, lenktos formos, smaragdinės jūros spalvos svetainės sofa. Namų jaukumo suteikia lengvai krentančios dieninės ir naktinės užuolaidos.

Pernai pastatytame name didžiąją dalį naujakurių sudaro jaunos šeimos, kurioms patogu ir saugu laiką leisti uždarame vidiniame kieme, čia vasarą trykšta ir gaivinantis fontanas. Vaikams įrengtos žaidimų aikštelės, žaliuoja vejos plotai, nutiesti patogūs šaligatviai. Kvartalas paverstas gyvenamuoju buvusioje Vilniaus duonos kepyklos teritorijoje.

Butas šalia Neries upės

Lietuviai nekeičia savo nuostatos: nori gyventi sostinėje, naudotis visais miesto teikiamais privalumais, tačiau pro langą pageidauja matyti mišką. Tokiais privalumais pasižymi Lazdynėliai – rajonas apsuptas natūralios gamtos, šalia teka Neries upė. Čia parduodamas šių metų statybos trijų kambarių butas yra šiuolaikiškai įrengtas, ramių spalvų, saulėtas, aukštomis lubomis.

„Butas ketvirtame aukšte, pro langus matyti įspūdinga Bukčių miško panorama, reljefas. Svarbu ir tai, kad šalia nuosavų namų kvartalas – tai didelis privalumas, galite būti ramūs, kad nepastatys naujų objektų, kurie užstotų vaizdą“, – akcentuoja butą parduodanti savininkė Indrė. Namas įrengtas kokybiškai, iki miesto centro patogus susisiekimas nuosavu ir visuomeniniu transportu. „Butu domisi daug potencialių pirkėjų, manau, kad svarbiausia yra vieta – miestas netoli, o aplinka rami, daug žalumos. Svarbu ir buto dydis, ypač patrauklus jaunoms šeimoms“, – tvirtina Indrė.

Buto langai orientuoti į pietų ir vakarų pusę, todėl visą dieną galima mėgautis saulės šviesa. Saulėtas ir jaukus balkonas, kuriame gurkšnodami rytinę kavą paganysite akis po miško žalumą ir nuosavų namų stogų geometriją.

Pasižvalgykite po butą pagal šią nuorodą.

Įrengta garinė pirtis

Į TOP 5 šoktelėjo ir butas Kaune, žinoma, prestižiniame Žaliakalnyje. Pirkėjus vilioja klasikinis interjeras, tarpusavyje derančios spalvos, šviesą skleidžiantys stoglangiai, aukštos lubos ir nauja statyba. Apsidairius bute maloniai nuteikia prabanga dvelkiantis miegamasis, iš kurio patenkama į erdvią drabužinę. Vaikštinėjant po butą žingsnių garsus jaukiai sugeria svetainės ir miegamojo zonose išklota minkšta grindų danga. O vonioje laukia „vyšnaitė ant pyrago“ tikras namų SPA – jauki garinė pirtis.

„Butas patrauklus dėl savo nestandartinio išplanavimo, įspūdingų lubų, šiuolaikinio įrengimo. Ypač pigus išlaikymas, nes super storos namo sienos“, – tikina brokerė Ieva Meilutė. Žinoma, buto populiarumą lemia vieta – netoli kauniečių pamėgto Ąžuolyno. „Šiame rajone nėra didelės butų pasiūlos, ypač naujos statybos. Didžiąją buto kainą ir sudaro vietos vertė“, – pabrėžia I. Meilutė.

Apžiūrėkite butą.

Galima gyventi iš karto

„Kokybiškai ir skoningai įrengtas butas Baltupiuose pirmiausia pirkėjus vilioja gera kaina“, – mano brokerė Ana Šeibak. Bute atliktas kapitalinis remontas, viskas nauja, jūs būtumėte pirmieji gyventojai. Šalia ir Mykolo Romerio universitetas, todėl įsigijus butą, nuomotojų niekada netrūktų – tai puiki investicija.

Funkcionaliai išplanuota virtuvė, integruoti baldai ir buitinė technika, šviesios spalvos – viskas tarpusavyje suderinta ir pritaikyta patogiam gyvenimui. Toje pačioje erdvėje telpa apvalus valgomasis stalas ir svetainės zona su minkštaisiais baldais, žurnaliniu staliuku ir kilimine danga. Pasirūpinta iki smulkmenų – vazomis gėlėms, paveikslais ant sienos, pastatomais šviestuvais, veidrodžiais. Bute rasite patalynę ir indus – atsineškite tik dantų šepetėlį ir galite gyventi iš karto.

Dviejų kambarių butas įrengtas devintame aukšte, todėl pro langus grožėsitės nuostabiu panoraminiu vaizdu, žaliu miško horizontu. Butas saulėtas, langai nukreipti į pietvakarių pusę.

Nuotraukas galima apžiūrėti pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius