-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt populiariausių butų TOP 5: karaliavo vienetiniai ir nuomai tinkantys butai sostinės centre

Pirmasis 2020 metų mėnesis buvo itin aktyvus būsto pardavėjams ir jo pirkėjams. Lietuvių dėmesį traukė būstai, skirti nuomai – patogūs, estetiški, tvarkingi, taip pat išskirtiniai ir vienetiniai butai. Juos vienija vienas kriterijus – centrinė Vilniaus dalis. Aruodas.lt lankomiausių skelbimų TOP 5 nominacijos atiteko butams sostinės Užupyje, Senamiestyje ir Naujamiestyje.
Vilniuje parduodamų butų TOP 5
Vilniuje parduodamų butų TOP 5 / Aruodas.lt

Nuomotojų rojus

Sausį lankomiausio nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt lankytojų širdis pavergė Subačiaus gatvėje parduodamas butas. Nedidukas, beveik 26 kv. m ploto būstas, pasak jį parduodančio nekilnojamojo turto agentūros „Resident“ įkūrėjo ir brokerio Pauliaus Sakalio, sulaukė tikrai didžiulio dėmesio ir realiame gyvenime – kiekvieną savaitę jo atvykdavo apžiūrėti apie 5 žmones. Kas taip patraukė besidairančius naujo būsto?

Aruodas.lt/Butas Subačiaus g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Subačiaus g. Vilniuje

„Pirmiausiai, kaina ir ką už ją gali nupirkti. Pakankamai tvarkingas butas, nedidelis, gražioje vietoje. Žmonės visada nori už nedidelę pinigų sumą įsigyti gerą daiktą ir, manau, tai vienas iš tų variantų“, – sakė jis.

P.Sakalis pastebi, kad pirkėjus traukia Užupis ir greta jo esančios teritorijos. O besidomintys šiuo butu svarstė jį pirkti galvodami jį išnuomoti.

„Bendrabučio tipo namas, nedidelė kvadratūra, šalia naujos statybos projektai, dėl ko pati vieta įgauna patrauklumo. Be to, greta yra Pavilnio regioninis parkas, pro langą tiesioginis vaizdas į Vilnelės upę, kas taip pat yra didelis privalumas“, – aiškino jis.

Tiesa, P.Salakis atskleidė jau radęs klientą, norintį butą pirkti. Brokerio teigimu, tokį butą galima išnuomoti už 240 – 280 eurų mėnesiui. Daugiau buto nuotraukų matysite pagal šią nuorodą portale Aruodas.lt.

Apgalvota kiekviena detalė

Butą Mindaugo gatvėje kartu su partneriu įrenginėjusi pašnekovė pasakojo, kad šiuo metu pirkėjai ieško nedidelio ploto įrengtų būstų, esančių netoli Senamiesčio. Žmonėms svarbu neatitolti nuo miestietiško gyvenimo būdo, pėsčiomis nueiti į mėgstamas kavines, nevairuoti automobilio.

Aruodas.lt/Butas Mindaugo g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Mindaugo g. Vilniuje

„Taip pat labai didelis privalumas yra miegamasis. Mūsų konkurentai, kad ir naujos statybos butuose, 35 kv. m ploto būstuose daro tik vieno kambario butą be atskiros lovos. O mes turime ir miegamąjį, ir pilnavertišką svetainę, spintas, į kurias galima įeiti. Manau, tai labai atitinka, ko šiuolaikiniam žmogui reikia“, – įsitikinusi pašnekovė.

Moters teigimu, stengtasi sukurti išskirtinį, greitą gyvenimo ritmą mėgstančiam žmogui skirtus namus. Be to, ji net turi savą braižą – trikampius ant sienos.

„Mėgstam žaisti su spalvomis. Stengiamės būti modernūs. Jei anksčiau visi norėjo skandinaviško stiliaus, tai dabar didžiausias komplimentas mums yra, kai žmonės pasako, kad butas labai neskandinaviškas. Šis stilius jau atsibodęs ir žmonėms norisi aštresnių kampų, metalo. Labai mėgstame žalią spalvą, nes tai simbolizuoja gyvybę, natūralumą. Stengiamės naudoti kuo natūralesnes medžiagas“, – pasakojo ji.

Užsukite virtualiai apžiūrėti buto portale Aruodas.lt.

Jaukumas ir romantika Senamiesčio širdyje

Kartu su vyru neįtikinėtinai jaukų butą sostinės širdyje, Bokšto gatvėje parduodanti moteris pasakojo interjerą įrenginėjusi ir šeimos namus kūrusi pati, be dizainerio.

„Darėme remontą prieš 4 metus. Daug keliaudavome užsienyje ir tie daiktai, kurie naudojami interjere, yra atkeliavę su mumis iš įvairių mūsų gyvenimo etapų. Dėl to jis yra toks spalvingas, eklektiškas, nėra vieno vientiso stiliaus, bet yra nuotaikos ir spalvos iš viso pasaulio“, – tikino pašnekovė.

Aruodas.lt/Butas Bokšto g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Bokšto g. Vilniuje

Patalpos išsidėsčiusios per du aukštus. Apačioje yra gyvenamoji zona, kur galima priimti svečius, yra svetainė, valgomasis, virtuvė. Antrajame aukšte yra šeimininkų zona, kur yra miegamasis, darbo kambarys, erdvus vonios kambarys.

„Nedažnas atvejis turėti butą Senamiestyje su erdviu vonios kambariu ir dar su langu į Užupį. Guli vonioje ir gali žiūrėti į Užupio vaizdus pro langą“, – kalbėjo moteris.

Be to, išskirtinė ir vieta. Parduodamas butas yra netoli Rotušės aikštės, o pro langus atsiveria Užupio vaizdai.

„Pats būstas turi labai aukštas lubas, tai tikrai senas namas. Tuo adresu, ne pačiame mūsų bute, bet būtent Bokšto gatvėje 10 buvo įsikūrusi pirmoji „Lietuvos“ masonų ložė. Dažnai kiemuose lankosi istorikai su grupėmis ir pasakoja. Čia yra ir Mykolo Romerio namas. O pats būstas oficialiai registruotas 1940 metais, bet pats namas yra gerokai senesnis. Plytų sienos yra originalios ir kiek bandėme atrasti, joms tikrai, manome, yra daugiau nei 100 metų“, – pasakojo savininkė. Jos šeimos būsto nuotraukas galima apžiūrėti portale Aruodas.lt.

Modernumas, derantis su senove

Didelio susidomėjimo tarp portalo Aruodas.lt lankytojų sulaukė ir naujai įrengtas butas, nuo kurio per kelias minutes galima pasiekti naująjį tinklo „Hilton“ viešbutį bei Gedimino prospektą. Pakalnės gatvėje esančiame bute įrengtas kondicionierius tiek svetainėje, tiek miegamajame. Būstas parduodamas kartu su dviem sandėliukais bei rūsiu, o jam priskirta ir vieta automobiliui.

Aruodas.lt/Butas Pakalnės g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Pakalnės g. Vilniuje

Šiame bute puikiai suderintas šiuolaikinis modernumas bei paryškintas senas pastato mūras, kuris tapo viso interjero akcentu. Per du aukštus išsidėsčiusiame, 3 kambarių būste dominuoja balta, šviesiai ruda, o juodos spalvos elementai interjere ir santechnikoje pagyvina aplinką. O viską vainikuoja didžiulė, išraiškinga sofa.

Lofto tipo bute vietos atsirado ne tik šeimininkų, bet ir vaiko kambariui, iš kurio atveria vaizdas į apatiniame aukšte vykstantį gyvenimą.

Ansamblį užbaigia ir vainikuoja virtuvė su baru, kuris priglaustų didžiulį būrį svečių.

Daugiau buto nuotraukų matysite pagal šią nuorodą portale Aruodas.lt.

Ramybė miesto centre

Šv.Stepono gatvėje esantis butas įrengtas nepriekaištingai, dvelkia prabanga, klasika bei kokybe. Jį parduodantis nekilnojamojo turto specialistas Ignas Jurgaitis pasakojo, kad jo įrengimui savininkai nepagailėjo lėšų, naudotos kokybiškos medžiagos bei parinkti išskirtiniai baldai.

Aruodas.lt/Butas Šv.Stepono g. Vilniuje
Aruodas.lt/Butas Šv.Stepono g. Vilniuje

„Šio buto įrengimas yra nepigus, jis yra su aukštesnės klasės prieskoniu“, – kalbėjo jis.

Be to, būstas išsiskiria ir savo lokacija. Netoliese yra visa reikalinga infrastruktūra, tokia kaip mokykla, darželiai, parduotuvės, gydymo įstaigos. O norintiems mėgautis miesto gyvenimu bei architektūra toli eiti neteks.

„Tokių objektų, žiūrint į vietą mieste, yra nedaug. Užupyje yra vienas kitas, bet centrinėje miesto dalyje, netoli autobusų ir traukinių stoties, netoli centro, jų tokių nėra. Jis yra visiškai netipinis“, – įsitikinęs brokeris.

Per du aukštus išsidėsčiusiame 106 kv. m ploto būste, netipiniame, 2009 metais statytame name įrengti 3 izoliuoti miegamieji. Šviesi virtuvė sujungta kartu su svetaine, kurioje yra ir židinys.

Tiesa, nors džiaugėsi, kad portalo Aruodas.lt lankytojai domėjosi objektu, I.Jurgaitis tikino, kad realių apžiūrų buvo nedaug.

Kodėl žmonės peržiūri skelbimą, bet neina įvertinti buto gyvai? I.Jurgaičio nuomone, tam gali turėti įtakos kaina. Prašoma buto kaina – beveik 342 tūkst. eurų.

„Turtas yra iš prabangesnio nekilnojamojo turto segmento ir kaina tikrai nėra kiekvienam įkandama“, – įsitikinęs pašnekovas.

Peržiūrėti daugiau informacijos galite portale Aruodas.lt esantį skelbimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius