-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: rugpjūtį lietuvius labiausiai masino prabangūs ir dideli butai

Net jei galimybės neleidžia, prabangaus nekilnojamojo turto skelbimai sulaukia dėmesio – tai rodo ir Aruodas.lt pastarojo mėnesio statistika. Labiausiai šio lankomiausio nekilnojamojo turto skelbimų portalo lankytojus paskutinį mėnesį domino didžiuliai būstai prestižinėse didmiesčių vietose: Kauno Laisvės alėjoje bei Vilniaus senamiestyje. Taip pat domėtasi prabangiu loftu ir toliau nuo centro, žalumos apsuptyje esančiu jaukiu šeimos būstu. Pateikiame TOP 5 skelbimus.
Populiariausi pastarojo mėnesio butai Aruodas.lt svetainėje
Populiariausi pastarojo mėnesio butai Aruodas.lt svetainėje / Aruodas.lt nuotraukų koliažas

Didžiulis loftas prie Ozo parko Vilniuje

Net skelbimo tekste šis loftas vadinamas „mediniu“, nes jo interjere – be galo daug natūralaus ąžuolo apdailos ir baldų. Tarp medienos grindų, valgomojo stalo, sienų, puikiai dera ir paprastos malkos, sukrautos svetainėje prie židinio. Ši interjerą kūrė Dalia Jakeliūnaitė, pasistengusi atiduoti duoklę lofto modernumui: interjere vyrauja juoda, medžio spalvos, o vonios kambariuose – natūralaus akmens apdaila. Būstas itin erdvus, turi du miegamuosius ir dvi vonias.

Šis interjeras įvertintas ir žinovų: geriausio interjero konkurse jis yra pelnęs antrąją vietą.

Būste, atrodo, nėra jokių nereikalingų daiktų, tačiau apgalvota pakankamai vietos įvairiems daiktams susidėti. Talpios sieninės spintos įrengtos ne tik hole prie įėjimo, tačiau ir vonioje, prie vieno iš miegamųjų yra atskiras kambarys drabužinei. Aukštos patalpos šildomos židiniu ir grindiniu šildymu.

Norėdami pamatyti daugiau lofto nuotraukų arba sužinoti šio objekto kainą spauskite ŠIĄ NUORODĄ.

Jaukus pirmasis būstas Pilaitėje

Paskutinio mėnesio tendenciją, kad besidominčius nekilnojamuoju turtu domino dideli būstai, sugriauna vienintelis didžiausio susidomėjimo sulaukęs mažo ploto būstas Pilaitėje. Tai – dviejų kambarių, 46 kvadratinių metrų būstas ką tik užbaigtame statyti itin sandariame A+ klasės name, su pilna apdaila. Tobulas lizdelis ką tik šeimą sukūrusiai porai arba vienam žmogui. Įrengta pastelinių kakavos atspalvių virtuvė, sudėtos parketlentės, visiškai užbaigta itin šviesi vonia su marmuro imitacijos plytelėmis.

Bute jau įrengta „Bosch“ buitinė technika, „Danfoss“ šildymo reguliavimo sistema, rekuperatorius, „Grohe“ santechnika.

Netoli šio objekto yra Salotės ir Gilužio ežerai su paplūdimiais, miškai , vaikų žaidimų aikštelės bei pasivaikščiojimo takai. Pilaitės rajonui sparčiai plečiantis čia išvystyta visa reikiama infrastruktūra: netoliese veikia mokyklos, darželiai, bibliotekos, šeimos medicinos centras, vairavimo mokykla, grožio salonas.

Norėdami pamatyti daugiau šio objekto nuotraukų ar sužinoti jo kainą, peržiūrėkite skelbimą portale Aruodas.lt per šią nuorodą.

Prabangus butas su dviem balkonais į Laisvę

Laisvės alėja – kiekvienam kauniečiui brangi vieta. Dalis šios laisvės pro langus liejasi ir į 2016-aisiais renovuotame name įrengtą prabangų 110-ies kvadratinių metrų ploto butą butą.

Svetainėje ir miegamajame kabo klasikinės formos, tačiau modernaus stiliaus šviestuvai, vonioje – „banguojančios“ vonios plytelės ir erdvi dušo kabina dviems – kad prie vonios durų nesusidarytų „rytinės spūstys“.

Visgi pagalvota ir apie vakarus, kai norisi niekur neskubėti ir atsipalaiduoti vonioje, nosį kutenant eteriniams aliejams, o ausis – gerai muzikai. Vienas iš šio buto išskirtinumų – vonioje sumontuota garso sistema ir pakabintas televizorius.

Bute paklotas natūralus parketas, interjere dominuoja natūralaus medžio ir pilkšvi atspalviai. Erdvi svetainė sujungta su virtuve, o šioje integruota ne tik tradicinė buitinė technika, tačiau ir vyno šaldytuvas bei kavos aparatas.

Ant buto langų pakabinti roletai valdomi išmaniu būdu – telefonu arba valdymo pulteliu.

Butas turi du balkonus, atveriančius vaizdą į Laisvės alėją.

Norėdami apžiūrėti šį butą ar sužinoti jo kainą, spauskite ČIA.

Butas su fantastišku vaizdu į Vilniaus senamiestį

Kad ir vilniečiai turėtų apie ką pasvajoti, skelbimų portale Aruodas.lt atsirado prabangaus Senamiestyje, naujame name įrengto buto skelbimas.

Kaina – retam prieinama, tačiau Vilniaus senamiesčio vaizdai, atsiveriantys iš šio buto, tiesiog gniaužia kvapą. Būsto vertę didina tai, jog jis yra 6-ajame naujo kvartalo namo aukšte ir dar ant kalvos. Galima mėgautis moderniomis šildymo sistemomis, naujos statybos privalumais, o kartu iš savo balkono matyti visą Senamiestį tarsi ant delno.

Netoliese – Vilniaus Rotušė, jaukios senamiesčio kavinės, teatrai, visuomet verdantis sostinės gyvenimas. Naujame name įrengtas uždaras žalias kiemas, požeminės automobilių stovėjimo aikštelės ir liftai, nors kompleksas tėra 6 aukštų.

Pats butas įrengtas naudojant daug natūralaus medžio apdailos, dekoruotas pastelinėmis spalvomis, turi erdvų balkoną. Vonioje įrengta ir dušo kabina, ir vonia, sienos išklijuotos marmuro imitacijos plytelėmis.

Norėdami sužinoti šio būsto kainą ar daugiau detalių, spauskite šią nuorodą.

Šeimos lizdas žalumoje, atokiau nuo miesto

Daug dėmesio sulaukė ir „Naujojo Antakalnio“ rajone parduodamas trijų kambarių butas viršutiniame daugiabučio aukšte, su erdvia terasa ir balkonu. Daugiau nei 80-ies kvadratų butas parduodamas su visais baldais ir buitine technika.

Būstas apie 7 kilometrus nutolęs nuo miesto centro, ramus ir itin tinkamas šeimai. Vienas kambarys skirtas vaikams, parduodamas su dviaukšte lova. Šis butas turi daugiau nei 10 kvadratinių metrų holą ir iš jo išeinančią skalbyklą, itin erdvią vonią su dušo kabina, dviem kriauklėmis ir pastatoma vonia. Ši erdvė dekoruota žaismingomis mozaikos plytelėmis.

Taip pat įrengta drabužinė, o didelis 17-os kvadratinių metrų miegamasis sutalpina dar ir darbo zoną.

Per visą buto plotą įrengtos šildomos grindys, tačiau jį mažiau šildyti reikia jau vien dėl to, kad būsto vitrininiai langai yra orientuoti į pietinę ir vakarinę puses.

Norėdami pamatyti daugiau šio buto nuotraukų ir sužinoti jo kainą, spauskite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius