Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukcione bus parduodama amą atimanti vila: įvertinkite

Vienas brangiausių Jungtinėse Valstijose (JAV) namų bus parduodamas aukcione. Už vilą Floridoje, kurios kūrėjus įkvėpė Versalio rūmai, prašoma 159 mln. JAV dolerių. 
Floridoje bus parduodama Versalio rūmų įkvėpta vila
Floridoje bus parduodama Versalio rūmų įkvėpta vila / Conciergeauctions.com nuotr.

Dienraštis „Daily Mail“ skelbia, kad didžiulę, beveik 5,4 tūkst. kv. m ploto vilą bus bandoma parduoti aukcione, kuris vyks lapkričio 15 dieną. Aukcioną organizuoja „Concierge Auctions“.

Turtui, kuris yra vadinamojoje „Milijonierių mylioje“, priklauso beveik 2,8 tūkst. kv. m pagrindinis namas, o jame įrengta 11 miegamųjų. Taip pat 3D IMAX kino teatras, 1,3 tūkst. butelių vyno rūsys bei garažas, kuriame telpa 20 automobilių.

Grindys šioje viloje yra pagamintos iš marmuro, kuris atvežtas iš Pietų Afrikos, o visi vonioje naudojami papuošimai yra padengti auksu iš Prancūzijos. Be to, įspūdingi laiptai į antrą aukštą savininkams atsiėjo 2 mln. JAV dolerių.

Ši vila tikrai patiks vandens mėgėjams. Turtas yra greta vandenyno, todėl pirkėjas taip pat įgis prieplauką, porą jachtų. Greta pagrindinio namo yra įrengti šeši kriokliai, baseinai.

Pirmą kartą rinkai turtas buvo pristatytas 2014-ųjų rugsėjį ir už jį buvo prašoma 139 mln. JAV dolerių. Tuomet tai buvo brangiausias namas šalyje, tačiau po metų nuspręsta jį praplėsti.

Savininkas, Masačusetso statybų magnatas Robertas Pereira, tuomet pakėlė prašomą kainą 20-čia milijonų JAV dolerių, tačiau vėl iš prekybos jį išėmė 2016 metais.

VIDEO: Playa Vista Isle | Hillsboro Mile, FL

R.Pereira iš pradžių ketino čia gyventi su žmona ir dukterimi, todėl turtingas verslininkas jo statyboms išleido daugiau nei 100 mln. JAV dolerių. Tačiau po kurio laiko šeima apsigalvojo.

2015 metais britų dienraščiui „The Guardian“ nekilnojamojo turto agentė Mayi de la Vega sakė, kad R.Pereira su šeima dažnai keliauja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius