-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Circle K“ atidarys 4 naujas degalines – investicijos siekia 4,7 mln. eurų

„Circle K“ iki metų pabaigos šalyje atidarys keturias naujas degalines, į kurias investuos 4,7 mln. eurų, ir sukurs 22 naujas darbo vietas. Lapkritį ketinančiam išsiplėsti Kupiškyje ir Biržuose, o gruodį Kėdainiuose ir Vilniuje, Kanados kapitalo degalinių tinklui Lietuvoje 2020 metų pabaigoje priklausys iš viso 94-ios degalinės, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Pirmosios „Circle K“ degalinės atidarymas Vilniuje
„Circle K“ degalinė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiemet į tinklo plėtrą „Circle K“ iš viso investuoja 12,2 mln. eurų, per metus atidarydamas 7 naujas bei iš esmės rekonstruotas degalines.

Didelė degalinė duris atvers Vilniuje

Prieš Kalėdas Vilniuje prie Pietinio aplinkkelio bus atidaryta viena didžiausių „Circle K“ degalinių Lietuvoje. Naujosios „Circle K Tūkstantmetis“ degalinės plotas viršys 7,9 tūkst. kv. metrų, o parduotuvės plotas sieks 200 kv. metrų. Joje bus įrengta nauja automobilių plovykla, apie 20 parkavimo vietų, degalų kolonėlės lengviesiems automobiliams ir vilkikams, o degalinės viduje vienu metu galės susėsti daugiau kaip 20 žmonių.

Į šią degalinę tinklas investuos beveik 3,6 mln. eurų. Šiuo metu didesnės už šią „Circle K“ degalinės yra tik veikianti netoli Kryžkalnio šalia magistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda ir netoli Panevėžio, šalia „Via Baltica“ šiemet pastatyta degalinė „Circle K Aplinkkelis 2“.

Lapkričio pabaigoje duris atvers ir nauja nuosava „Circle K“ degalinė Biržuose, į kurią investuojama 1,1 mln. eurų. Jos bendras plotas sieks 5,5 tūkst. kv. metrų, parduotuvės plotas – 63 kv. metrus. Iki 10 parkavimo vietų turėsianti degalinė viduje galės susodinti 6 klientus. Degalinė kurą tieks lengviesiems automobiliams bei vilkikams.

Daugiau dėmesio franšizėms

Dvi iš keturių naujų degalinių veiks franšizės principu. Tokiu būdu į plėtrą judriose vietose besikoncentruojantis tinklas stiprina savo pozicijas regionuose ir mažesniuose miestuose, čia pasiūlydamas savo prekes bei paslaugas.

Lapkričio viduryje „Circle K“ pirmą kartą žengs į Kupiškį, kur tinklo degalinė bus atidaryta pagal franšizę. Tuo tarpu pačiame Kėdainių centre įsikūręs „Circle K“ tinklas gruodžio viduryje čia atidarys antrąją degalinę, šįkart pagal franšizę. Pastaroji bus orientuota į išvykstantį žmonių srautą bei sunkiasvorį transportą.

Abi degalinės turės po 10 parkavimo vietų bei degalų kolonėles lengviesiems automobiliams bei vilkikams. Jos siūlys vairuotojams įprastą „Circle K“ degalinių prekių ir paslaugų asortimentą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius