-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbuotojams patraukliausia įmonė Didžiojoje Britanijoje ypatinga ir savo biuru

Britai kasmet britai renka įmonę, kurioje geriausia dirbti. Šiemet patraukliausiu darbdaviu tapo kelionių pardavimų portalas „Expedia“. Tačiau ypatinga ne tik įmonė, bet ir jos biuras.
„Expedia“ biuras Londone
„Expedia“ biuras Londone / edge.gb.com

Geriausia Didžiosios Britanijos kompanija paskelbta „Expedia“ konkuruoja su tokiais rinkos dalyviais kaip „Airbnb“ arba „Booking.com“, skelbia „Business Insider“.

Regis, įmonė padarys bet ką, kad tik darbuotojai jaustųsi gerai. Pavyzdžiui, tie, kurie išdirbo daugiau nei metus, kasmet gali išleisti nuo 6 iki 14 tūkst. svarų sterlingų įmonės lėšų vien kelionėms.

Ir iš tiesų jie keliauja, o biure Londone galima išvysti tų išvykų rezultatus – siena nukabinta nuotraukomis iš įvairių šalių.

Kaip ir bet kurioje panašioje kompanijoje, biure pastatyti futbolo ir stalo teniso stalai, tačiau čia taip pat įrengti kokteilių ir alaus barai, kuriais galima naudotis po darbo.

Ant stogo esančioje didžiulėje terasoje kiekvieną mėnesį rengiami vakarėliai.

Per du aukštus išsidėstęs biuras užima 24 tūkst. kv. m plotą. Interjero studijos „Edge architecture“ atstovai pasakoja, kad pagrindinis vadovų prašymas jiems buvo sukurti įdomias ir interaktyvias patalpas, skirtas skatinti čia dirbsiančių žmonių kūrybiškumą.

Biure gausu įvairių paskirčių erdvių – tiek tyliam ir susikaupimo reikalaujančiam, tiek komandiniam darbui. Būtent pastarajam skirta daugiau nei pusė patalpų. Čia žmonės gali veikti, ką tik nori.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius