-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išbandymas fantazijai: Tytuvėnuose parduodama visa veikianti poilsiavietė

Proga nusipirkti visą poilsiavietę pasitaiko ne kasdien. Šiuo metu kaip tik toks šansas yra – Tytuvėnuose, prie Bridvaišio ežero, parduodamas daugeliui žinomas poilsio kompleksas „Sedula“. Kažkas dar jį prisimena iš labai senų laikų, o kai kas, galbūt, lankėsi čia kokį seminarą ir matė naujus pastatus.
Poilsiavietė „Sedula“
Poilsiavietė „Sedula“ / Partnerio nuotr.

Galima nusipirkti naują gyvenimą

Poilsiavietės šeimininkas Petras Račkauskas teigia, kad norėtų visą šį gėrį perduoti į patikimas rankas. Galbūt tokiam šeimininkui, kuris turės noro ir fantazijos su šiuo „įrankiu“ sukurti šį tą vertingo ir įdomaus: „Mes tik dabar užbaigiame didžiuosius užsakymus. Dažnai tenka stovyklavietę užtverti nuo pašalinių, kad praeiviai netrukdytų čia poilsiaujantiems didelių kompanijų kolektyvams“, – sako savininkas.

Reikia pažymėti, kad P.Račkauskas yra labai energingas žmogus, todėl šiek tiek keista, kad jis nori perleisti į svetimas rankas tokį dievišką gamtos kampelį su rąstiniais nameliais, viešbučiu ir daugybe kitų privalumų. Pavyzdžiui, pliažu ir valtimis.

Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“
Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“

„Kodėl tai parduodame? Man neseniai sukako 70 metų. Jau 55 metai – darbo stažo. Gal jau užteks? Ši vieta tikrai pakeis jūsų gyvenimą. Reikia čia nuolat būti ir priimti žmones. Reikia mėgti tokius dalykus, ne tik skaičiuoti – apsimoka, ar neapsimoka. Reikia turėti aistros vystyti būtent tokį verslą“, – teigė savininkas.

Iš tiesų – „Seduloje“ visada pilna gyvybės. Tai reikia priimti keliaujančią šeimą, tai grupę piligrimų. Dažnai užsuka ir nameliai ant ratų. Savaitgaliais, kaip ir minėjo savininkas, poilsiauja darbo kolektyvai, vyksta seminarai.

„Šis verslas gyvavo ir gyvuos. Nėra taip, kad parduodame tiesiog pastatus. Manau, kad tai yra turtas ir palikimas visam gyvenimui. Čia nėra problemų dėl lankytojų, o jei dar savo fantazijos pridėti, jei dar į veiklą įsijungtų visą šeimą? Darbo ir klientų pakaktų visus metus. Juk ir žiemą žmonės ilsisi“, – teigė ilgametis „Sedulos“ šeimininkas.

Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“
Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“

Žemaitijos lopšys

Visi, kurie bando važiuoti per Žemaitiją vaizdingais keliais, būtinai savo maršrute pažymi tikrą Lietuvos perlą – Tytuvėnus. Aplanko ne tik religinį ansamblį, bet būtinai sustoja prie vieno ar kito ežero – nusimaudyti, atsipūsti.

„Sedula“ nuo seno plyti prie ypač gražaus ir nuolat lankomo Bridvaišio ežero, kuris garsėja savo kūlgrinda – kadaise mūsų protėvių iš akmenų supiltu slaptu taku iš piliakalnio į ežero salą. Dabar čia yra dar vienas takas, tik jau modernus – paplūdimyje veikia vandenlenčių trasa.

Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“
Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“

Skelbime pranešama, kad poilsio kompleksas „Sedula“ yra nuo 2004 metų pelningai veikiantis verslas. Būtent nuo tada ši vieta įgavo modernų veidą. Tuomet buvo pastatyti nauji pastatai, kurie tarnauja iki šiol.

Skelbiama, kad viešbutyje yra 22 vietos. Rąstiniuose nameliuose gali apsistoti kelis kartus daugiau. Iš viso stovyklavietė vienu metu apnakvindintų beveik pusantro šimto žmonių. Konferencijų salėje vienu metu susės 70 dalyvių. Kavinė-baras – 120 vietų. Uždara banketinė salė – 25 vietos.

Stovyklavietės savininkas P.Račkauskas pabrėžia, kad „Sedula“ – vieta, kurioje vienu metu telpa kone daugiausiai lankytojų visoje Šiaulių apskrityje. Čia laisvai jaučiasi 700 didelio įmonės sąskrydžio dalyvių. Yra buvę, kad čia renginyje dalyvavo ir pusantro tūkstančio žmonių.

Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“
Partnerio nuotr./Poilsiavietė „Sedula“

„Mes tik dabar baigiame aktyviausią laikotarpį ir ruošiamės žiemai. Manau, kad tokia vieta būtų pilna ir žiemą. Tik sveikatos ir noro reikia. Pavyzdžiui, juk pėsčiųjų žygiai vyksta ir žiemą. O kur dar žvejyba ar tiesiog pramogos ant ledo“, – karštai vardijo savininkas.

Stovyklavietė turi apie 370 metrų vaizdingos ežero pakrantės. 70 metrų šio kranto – paplūdimys. Krepšinio, tinklinio, vaikų žaidimo aikštelės, pirtis. kur dar galimybė tiesiog sėsti ant dviračio ir apvažiuoti vaizdingas apylinkes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius