Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune planuojamas dar vienas baseinas

Kauno Panemunėje, Vaišvydavoje, Žemuosiuose Šančiuose, Aleksote trūkstant sporto ir laisvalaikio paslaugų, ketinama statyti vandens sporto kompleksą su 25 metrų ilgio takų baseinu, rašo „Kauno diena“ ir portalas kaunas.kasvyksta.lt.
Panemunėje įsikūrusiame KTU inžinerijos licėjaus padalinyje – reikšmingi pokyčiai
Kauno Panemunė / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

Šią savaitę Kauno taryba pritarė, kad visuomenės poreikiams būtų perimtas laisvas valstybinės žemės plotas šalia Kauno technologijos universiteto (KTU) Inžinerijos licėjaus. Sklypo ribos nėra suformuotos. Dabar bus inicijuojamos procedūros sklypui suformuoti ir bus kreipiamasi į Nacionalinę žemės tarnybą, kad sklypas būtų perduotas savivaldybei.

Savivaldybė kol kas nėra apsisprendusi dėl baseino valdymo. Neatmetama galimybė, kad bus skelbiamas operatoriaus konkursas, bet taip pat gali būti svarstoma ir perduoti valdyti Kauno plaukimo mokyklai, kuri valdo baseinus „Šilainiai“, „Vilija“ ir „Dainava“, moko vaikus plaukti ir rengia sportininkus

Planuojama, kad per 2021-uosius pavyks sutvarkyti visus žemės sklypų formavimo klausimus ir pradėti baseino projektavimo darbus. Konkretūs baseino statybos darbai galėtų prasidėti 2022 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius