Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune už 350 tūkst. eurų parduodamas butas, internautų prilygintas morenginiam tortui

„Sieros rūgštis jūsų akims“ ar „trijų aukštų morenginis tortas“, – taip internautai apibūdino šio Kaune parduodamo buto interjerą. Keturių kambarių būsto laikinosios sostinės centre kaina ne ką įspūdingesnė nei jo įrengimas – už butą prašoma 350 tūkst. eurų.
Išskirtinis butas Kauno centre
Išskirtinis butas Kauno centre / G.E.R.A.S. nuotr.

Nekilnojamojo turto skelbimų portale aruodas.lt pasirodė skelbimas, kad Kauno centre, Ožeškienės g., parduodamas išskirtinis butas.

„Parduodamas išskirtinis PRABANGUS ir ERDVUS kapitališkai suremontuotas 4 kambarių butas pačiame Kauno centre, Ožeškienės g.!!!“ – rašoma nekilnojamojo turto agentūros „Capital“ skelbime.

G.E.R.A.S. nuotr./Išskirtinis butas Kauno centre
G.E.R.A.S. nuotr./Išskirtinis butas Kauno centre

Butas yra 1910 metais statytame name, o bendras jo plotas siekia 115 kv. metrų. Kapitalinis jo remontas atliktas 2009 metais ir pabrėžiama, kad šis butas „įrengtas su meile“.

Butas parduodamas su pageidaujamais baldais ir buitine technika.

Skelbimu socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijęs rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis juokėsi iš buto interjero.

„Kaunas manęs dar niekada nenuvylė su stiliukais ir geru skoniu. Trys žodžiai – nuo sta bu! Svajonių gryčia!“ – rašė jis.

Jam pritarė ir internautai. Štai viena komentatorė juokėsi, kad šio būsto savininkei vyras prižadėjo, kad ji gyvens kaip karalienė.

„Trijų aukštų morenginio torto su kremovom rožėm trūksta ant stalo. Dar klozetas galėjo būti auksinis. Kažkaip neišbaigtas dizainas...“ – ironizavo kita socialinių tinklų vartotoja.

„Mane kartais panašus pojūtis aplanko, kai pamatau mūsų gatvėse ir šaligatviuose tuos ultra senovinius vaikų vežimukus, na, „išsimuša“ man jie iš konteksto, ir iš esmės gražus daiktas tokiu pritemptu tampa, ne vietoje ir ne laiku, fe“, – komentavo kita moteris.

„Kai nori prabangiai ir skoningai, bet neturi nei pinigų, nei skonio“, – dar viena mergina bandė paaiškinti, kodėl būstas įrengtas būtent taip.

Tiesa, kai kurie rado ir gražų detalių. Pavyzdžiui, vienai komentatorei patiko virtuvė. Keliems būstas pasirodė skoningas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius