Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno bendrovės naujos patalpos – su nuosavu sodu

Konsultacijų kompanija „SDG“ 15-ąjį gimtadienį atšventė naujame biure. Vos prieš keletą mėnesių, dar į dažais kvepiančias erdves atsikraustė 120 „SDG“ darbuotojų. Pasak įmonės generalinio direktoriaus Eduardo Jaso, 3,5 milijono eurų atsiėjęs pastatas pritaikytas ne tik pačių darbuotojų poreikiams, bet ir pagrindinei įmonės veiklai – mokymams bei konferencijoms.
SDG biuras
SDG biuras
Temos: 2 Kaunas Biuras

Beveik 2500 kv. m. plotą užimančio pastato projektas buvo vykdomas dvejus metus. „Naujos patalpos bus du kartus didesnės nei ankščiau nuomojamame pastate, todėl mūsų darbuotojai turės geresnes darbo sąlygas ir jausis modernios bei progresyvios bendrovės dalimi,“ – sakė UAB „SDG“ generalinis direktorius Eduardas Jasas, pabrėždamas, kad įmonėje „darbuotojas“ lygu „žmogus“, kaip brandi, žinanti savo vertę, pasitikinti savimi asmenybė, o ne jo išskirtinė padėtis. Šiuo metu „SDG“ įmonių grupėje dirba virš 300 darbuotojų.

Biuro patalpose įrengta 120 ergonomiškų darbo vietų su patogiais, darbo padėtį keičiančiais stalais. Naujai įrengtame pastate išvedžiota rekuperacinė šildymo ir vėdinimo sistema, apdailai naudotos tik ekologiškos medžiagos. Biure taip pat įrengta ir poilsio bei laisvalaikio erdvė darbuotojams, kurioje pastatyti stalo žaidimai, televizorius, greitai atsiras masažiniai krėslai, sūpuoklės bei erdvė sporto užsiėmimams. Šalia pastato įrengta ir žalioji zona su poilsio erdve ir netgi nuosavu sodu.

Viešai kalbėdama apie įmonių socialinę bei aplinkosauginę atsakomybę, įmonė ėmėsi iniciatyvos ir įrengė net 7 įkrovimo stoteles elektromobiliams. Nors šiuo metu stotelėje kraunamas tik vienas elektrinis motoroleris, ateityje „SDG“ planuoja automobilių parką papildyti ir elektromobiliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius