-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno viešbutis-restoranas „Gralis“ ieško naujų šeimininkų: parduodamas už 2 mln. eurų

Viešbutis-restoranas „Gralis“, įsikūręs už kelių minučių kelio pėstute nuo Kauno Laisvės alėjos, dairosi naujų šeimininkų – pastatą kartu su įmone parduoda už 2,15 mln. eurų. Jo savininkė Danutė Varnienė 15min sakė, kad tokį sprendimą priimti privertė ne viena priežastis – pasak jos, situacija restoranų sektoriuje sudėtinga dėl pandemijos ir Ukrainoje kilusio karo. „Ir apskritai atėjo laikas ką nors pakeisti savo gyvenime, metai jau nebe tie“, – tikino savininkė.
Viešbutis „Gralis“ Kaune
Viešbutis „Gralis“ Kaune / 15min nuotr.

Kaip nurodoma Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos svetainėje įkeltame skelbime, Žaliakalnyje, Trumpojoje gatvėje įsikūrusio trijų aukštų pastato plotas siekia 923,7 kv. metrų.

„Pastate yra moderni vėdinimo, kondicionavimo sistema, visos miesto komunikacijos. Galima konversija į itin prabangius apartamentus. Pastate buvo nufilmuota nemažai filmų ir serialų“, – rašoma objekto pristatymo skaidrėse.

Nurodoma, kad pastato rūsyje yra SPA zona.

15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune
15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune

Viešbučio-restorano savininkė D.Varnienė pasakojo, kad parduoti „Gralį“ paskatino daug aplinkybių.

„Parduodu, nes metai jau turbūt nebe tie, pakankamai ilgai atidirbau šį darbą. Turbūt atėjo laikas ką nors pakeisti savo gyvenime. Susidėjo ir kitos problemos – pandemija nieko gero neatnešė restoranų verslui, tada prasidėjo karas, išaugo kainos“, – vardijo D.Varnienė.

Nurodoma, kad pastatas parduodamas kartu su įmone. Viso verslo kaina siekia 2,15 mln. eurų, tačiau dėl jos, pasak savininkės, galima derėtis.

15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune
15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune

Šiuo metu „Gralis“ yra veikiantis – tiesa, aptarnaujama tik privačių švenčių metu, nakvynė siūloma keturiuose kambariuose.

Paklausus, kokia yra pastato būklė, pašnekovė tvirtino, kad jį įsigijus reikėtų atlikti nebent tam tikrus „kosmetinius darbus.“

„Jo būklė tikrai yra labai gera. Viskas buvo daryta kokybiškai, jis buvo visą laiką prižiūrėtas. Viskas veikia, sienos nenubraižytos, baldai geri“, – vardijo ji.

Tiesa, apie tai, kokia veikla, neskaitant restorano ir viešbučio, galėtų verstis naujieji šeimininkai, įsigiję „Gralį“, D.Varnienė kalbėjo trumpai. Anot jos, ką veiktų su pirkiniu, priklausytų nuo naujų savininkų fantazijos.

15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune
15min nuotr./Viešbutis „Gralis“ Kaune

„Žmonės juk turi savo viziją, ką nori padaryti. Galimybių yra tikrai daug, nes patalpos yra didelės“, – sakė ji.

Viskas veikia, sienos nenubraižytos, baldai geri.

Be to, pasak D.Varnienės, „Gralis“ stovi unikalioje vietoje – nuo viršutinių aukštų atsiveria vaizdas į Kauno Santaką, Rotušę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius