Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kaunoramos“ pirmame etape jau parduota 90 proc. apartamentų

Kaune, A.Juozapavičiaus prospekto pradžioje, jau pradėjo kilti nekilnojamo turto projekto „Kaunorama“ pamatai. Pirmajame statybos darbų etape jau parduota bei rezervuota 90,8 proc. apartamentų. Iš viso projekte numatomi 3 etapai, antrojo dangoraižio statybų pradžia – jau liepą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Kaunoramos“ apartamentai
„Kaunoramos“ apartamentai / Asmeninio archyvo nuotr.

„Kaunorama“ – tai trijų pastatų kompleksas, išsiskiriantis savo aukščiu, kokybe ir statybų technologijomis. Pastatas gyventojams leis mėgautis kerinčia panorama į Kauno senamiestį bei Nemuną ištisus metus. Tai pirmasis tokio tipo projektas Kauno mieste.

„Daugiaaukštės statybos gyvenamieji pastatai Kaune yra neįprastas reiškinys, tad matydami gyventojų poreikį, nusprendėme vystyti būtent tokios koncepcijos projektą. Tai puikus pasirinkimas žmonėms, turintiems modernų požiūrį į gyvenimą mieste“, – sako T.Galminas.

Viršutiniuose „Kaunoramos“ aukštuose vystytojai numatę įrengti daugiau nei 300 kv.m. ploto apartamentus. Mažiausių apartamentų plotas projekte prasideda nuo 44 kv.m. Visas projekto plotas užims 19000 kv.m. Visus tris projekto korpusus jungs požeminis parkingas, šalia sklypo taip pat bus įrengta ir antžeminė automobilių stovėjimo aikštelė gyventojams.

Numatoma, kad pirmojo etapo pirmieji aukštai pradės kilti jau šių metų rugsėjį. Pilna pirmojo etapo statybų pabaiga planuojama 2022 metų birželio mėnesį. Antrojo bokšto statybos prasidės šių metų liepos pradžioje, trečiasis bokštas kilti pradės metų pabaigoje. Nors antrojo ir trečiojo namo apartamentų rezervacijos dar nepaskelbtos, tačiau jau dabar matomas didelis gyventojų susidomėjimas.

Asmeninio archyvo nuotr./„Kaunoramos“ apartamentų interjeras
Asmeninio archyvo nuotr./„Kaunoramos“ apartamentų interjeras

„Kadangi jau dabar sulaukiame nemažai užklausų dėl antrojo ir trečiojo etapo apartamentų rezervacijos, ją pradėti planuojame jau šią vasarą. Pastebime tendenciją, kad daug užklausų dėl sekančių etapų atkeliauja iš klientų, rezervavusių ar nusipirkusių būstą pirmajame etape. Klientai „Kaunoramoje“ apartamentus įsigyja ne tik sau, tačiau perka juos kaip investiciją“ – teigia „Capital“ NT projektų ir rinkodaros vadovas Paulius Kukeny

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius