-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Konstitucijos prospekte kils naujas verslo centras, į kurį kelsis 1,1 tūkst. SEB darbuotojų

Konstitucijos prospekte iškils naujas biurų centras. Investicijų valdymo bendrovės „Lords LB Asset Management“ valdomas „Lords LB Special Fund II“ fondas dešiniajame Neries krante, teritorijoje išsidėsčiusioje tarp Nacionalinės dailės galerijos ir „Forum Palace“ centro, statys 12,7 tūkst. kv. m ploto biurų pastatą. Investicijų į projektą įmonė neatskleidžia.
„Lords LB Asset Management“ Konstitucijos prospekte statys verslo centrą
„Lords LB Asset Management“ Konstitucijos prospekte statys verslo centrą

Į biurų kompleksą persikels SEB banko administracijos būstinė ir kiti banko padaliniai, jame taip pat bus įkurtas SEB banko klientų aptarnavimo centras. SEB grupės paslaugų centras, veikiantis Vilniuje, į šį biurų centrą nesikels. Planuojama, kad biurų pastate, maždaug 10 tūkst. kv. metrų plote, 2020 metų vasarą įsikurs apie 1,1 tūkst. SEB banko darbuotojų. Statybos turėtų prasidėti šiemet.

„Pasiekėme susitarimą su vienu iš pagrindinių nuomininkų – SEB banku. Tai bus aplinkai itin draugiškas biurų kompleksas, sertifikuotas pagal „BREEAM Outstanding“ – standartą. Pastatas duris atvers iki 2020 metų vidurio“, – pranešime spaudai „Lords LB Asset Management“ fondų valdytojas Marius Žemaitis.

Anot SEB banko prezidento pavaduotojo ir valdybos nario Aivaro Čičelio, šiuo metu banko padaliniai Vilniuje yra įsikūrę penkiuose skirtinguose pastatuose ir tai nėra efektyvu.

„Persikėlę į vieną biurų centrą, mes optimizuosime savo veiklą užimdami mažiau ploto, tačiau sukurdami žymiai kokybiškesnę darbo aplinką savo darbuotojams“, – sako jis.

Renkantis biurų pastatą nuomininkui atstovavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Tai jau bus trečia bendrovės investicija į Konstitucijos prospekto biurų projektus. Prospekte jau stovi biurų pastatas K29, o dar vienas suprojektuotas šalia „Radisson“ viešbučio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius