Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lithome“ statys naują butų kompleksą Vilniaus Naujamiestyje

Vilniaus Naujamiestyje NT vystytojas „Lithome“ planuoja naują projektą „Algirdo promenada“, rašoma įmonės pranešime žiniasklaidai. Prabangių būstų kompleksą, įsikursiantį adresu Algirdo g. 48C, sudarys 4 pastatai, kuriuose bus įrengti 127 butai ir 11 komercinių patalpų. Bendra investicijų suma į 10,5 tūkst. kv. m objektą sieks 14 mln. Eur.
„Algirdo promenada“
„Algirdo promenada“ / „Senojo miesto architektų“ vizualizacija

„Algirdo promenados“ 4-iuose daugiabučiuose bus įrengti 1–4 kambarių butai nuo 26 iki 86 kv. metrų. Komplekse taip pat įsikurs keli dviaukščiai 117 kv. m butai su atskirais įėjimais ir terasomis. Projekte numatyta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, o dviračiams, paspirtukams, vežimėliams ir kitam inventoriui laikyti bus įrengta bendrojo naudojimo patalpa.

Keturi skirtingo aukštingumo „Algirdo promenados“ pastatai suformuos privatų U formos kiemą su žalia promenada link Šv. Stepono bažnyčios ir atkuriamo Šv. Stepono skvero.

„Senojo miesto architektų“ vizualizacija/„Algirdo promenada“
„Senojo miesto architektų“ vizualizacija/„Algirdo promenada“

Dviejuose pastatuose bus įrengta 11 komercinių patalpų, kurių plotas bus nuo 30 iki 60 kv. metrų. Tikimasi, kad jose įsikurs įvairias paslaugas teikiančios įmonės: kavinukės, grožio salonai, medicinos paslaugų kabinetai ar parduotuvės. Taip siekiama sukurti gyventojams komfortišką erdvę ir užtikrinti, kad čia jie galėtų naudotis būtiniausiomis paslaugomis.

Algirdo gatvėje ir aplink bus plečiami dviračių ir pėsčiųjų takai.

Projekto architektai – Irina Gečienė ir Algis Bielinis iš UAB „Senojo miesto architektai“. Statybas planuojama pradėti 2022 m. I ketv., o baigti – 2023 m. II ketv.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius