Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Luminor“ ir Šiaulių bankas prekybos centro „Vilnius Outlet“ projektui skolina 44 milijonus

Sostinėje statomam 62 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos centrui „Vilnius Outlet“ bankas „Luminor“ ir Šiaulių bankas skolina 44 mln. eurų. Sindikuotos paskolos sutartį bankai pasirašė su projektą įgyvendinančia įmone „Trečioji kregždė“. Bankai skolina lygiomis dalimis – po 22 mln. eurų. Bendra projekto vertė siekia apie 78 mln. eurų.
„Vilnius Outlet“
„Vilnius Outlet“ / „Užupio architektų“ vizualizacija

Planuojama, kad milžiniškame centre įsikurs daugiau nei 150 „outlet“ tipo parduotuvių, 30 restoranų ir kavinių, kino teatras.

„Vilnius OUTLET“ kuriasi šalia Vakarinio miesto aplinkkelio. Prekybos centre bus įrengta daugiau nei 2000 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, kurios dalis bus skirta „Statyk ir važiuok“ sistemai – aplinkinių miesto rajonų ir aplinkkeliu atvažiavę žmonės galės palikti automobilius aikštelėje ir į miesto centrą vykti viešuoju transportu.

Prekybos centre išnuomota jau daugiau nei 80 proc. viso ploto, o nuo vasario mėnesio nuomininkai jau pradės įsirengti savo parduotuves, restoranus bei pramogų erdves. Prekybos centro atidarymas įvyks 2021 metų trečiąjį ketvirtį.

50 proc. akcijų projektą įgyvendinančios UAB „Trečioji kregždė“ priklauso AB „Ogmios centras“ kartu su UAB „3K investicija“, o 49,5 proc. akcijų lygiomis dalimis valdo „MG Baltic Investment“ ir verslininko Rolando Vingilio valdoma bendrovė „Extera Baltic“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius