-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melagis melavo? D.Trumpo apartamentai yra tris kartus mažesni, nei pats skelbia

Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas skelbia, kad jo vardo dangoraižyje „Trump Tower“ Niujorke jo apartamentų plotas siekia daugiau nei 10 tūkst. kv. m ploto. Tačiau, regis, šį kartą prezidentas apsimelavo arba gerokai apsiriko. Žurnalo „Forbes“ duomenimis, iš tiesų D.Trumpo apartamentų plotas yra tris kartus mažesnis, „Forbes“ cituoja „Business Insider“.
Trump Tower pastatas
Trump Tower pastatas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Per rinkimų kampaniją D.Trumpas įsileido žurnalistus į savo prabangius apartamentus, išsidėsčiusius paskutiniuose trijuose dangoraižio „Trump Tower“ aukštuose. Tuomet jis gyrėsi, kad Niujorke esantys apartamentai yra „patys geriausi kada nors Manhatane pastatyti apartamentai“. Taip pat jis teigė, kad jo būsto plotas siekia daugiau nei 10 tūkst. kv. m, tačiau, regis, taip besakydamas jis šiek tiek apsiriko – tiksliau, trimis kartais.

Žymiausias „Trump Organization“ pastatas „Trump Tower“ Penktojoje aveniu Niujorke duris atvėrė 1984 metais. Tuomet D.Trumpas 66–68 aukštuose įrengė apie 1,8 tūkst. kv. m ploto prabangius apartamentus, kuriuos po dešimtmečio išplėtė. Žurnalo „Forbes“ turimuose dokumentuose rašoma, kad dabar jo būstas turėtų siekti tik apie 3,3 tūkst. kv. m ploto, o ne 10 tūkst. kv. metrų.

Anot „Forbes“, daugiau duomenų apie ploto didinimą miesto planavimo dokumentuose nėra. Jei D.Trumpas ir toliau plėtė savo apartamentus Niujorke, tuomet jis niekada to neužregistravo oficialiai.

Be to, D.Trumpas yra teigęs, kad jei kada nuspręstų apartamentus parduoti, jie būtų verti 200 mln. JAV dolerių, tačiau „Forbes“ skaičiavimais, tikroji jų vertė siekia tik apie 64 mln. JAV dolerių.

Dangoraižio „Trump Tower“ pirmuose aukštuose išsidėsčiusios garsios parduotuvės, o aukščiau įrengti prabangūs apartamentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius