-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Modus Group“ pardavė du pastatus Norvegijos „AMG Property“

Įmonių grupė „Modus Group“ sudarė sandorį su Norvegijos kapitalo bendrove „AMG Property“ dėl savo valdomos įmonės „Mobilėja“ pardavimo. Ši įmonė valdo biurų ir komercinius pastatus sostinės Ozo bei Dariaus ir Girėno gatvėse.
Naujasis „Modus Group“ biuras
Naujasis „Modus Group“ biuras / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sandorio vertė neskelbiama.

Parduotame biurų pastate Ozo gatvėje yra įsikūrusios „Modus Group“ valdomos automobilių verslo įmonės „Krasta Auto“, „Inter Krasta“, „Valunta“, taip pat „BMW“, „Mini Cooper“, Jeep, „Alfa Romeo“ ir „Fiat“ prekinių ženklų salonai bei automobilių servisas. Biurų patalpas čia nuomojasi ir kitos grupei nepriklausančios įmonės. Dariaus ir Girėno gatvėje esančiose patalpose veikia „Porsche“ salonas ir automobilių servisas, rašoma pranešime spaudai.

Visos pastatuose dirbančios „Modus Group“ įmonės ir prekės ženklų atstovybės ir toliau čia vykdys savo veiklą, o patalpas ilgalaikės nuomos sutarties pagrindu nuomosis iš naujųjų savininkų.

„Toks žingsnis žengtas įmonių grupei siekiant atsisakyti pasyvaus turto valdymo bei daugiau dėmesio skirti aktyvioms investicijoms atsinaujinančios energetikos ir dalijimosi automobiliais paslaugos srityse. Šiems verslams turime ambicingų tikslų ne tik Lietuvos, bet ir užsienio rinkose. Tolimesnės investicijos numatomos ir prekybos automobiliais bei parkavimo veiklose“, – sako „Modus Group“ valdybos pirmininkas Liudas Liutkevičius.

Anot L Liutkevičiaus, parduotuose pastatuose veikiančios „Modus Group“ įmonės ir toliau čia vykdys veiklą.

Pastatus įsigijusi nekilnojamojo turto bendrovė „AMG Property“ Vilniuje šiuo metu valdo ir nuomoja dar tris verslo centrus – 14 tūkst. kv. m ploto patalpas Švitrigailos gatvėje, 6 tūkst. kv. m ploto pastatą Žirmūnų gatvėje ir 4 tūkst. kv. m ploto objektą Ukmergės gatvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius