Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moody‘s“ įsikurs biurų pastate „Green Hall 3“ greta Neries

Tarptautinė kapitalo rinkų bendrovė „Moody‘s“ savo būstinę Lietuvoje įkurs biurų pastate „Green Hall 3“, greta Neries, kurį stato SBA grupės nekilnojamojo turto bendrovė „Urban Inventors“. 
„Green Hall 3“
„Green Hall 3“ / SBA nuotr.

„Savo naujausiam biurui Europoje Vilnių „Moody‘s“ pasirinko didžiąja dalimi dėl čia esančių talentų, – pranešime sako „Moody‘s“ Lietuvos biuro ir operacijų vadovas Mariano Andrade Gonzalez. – Kadangi Vilniuje toliau augsime ir samdysime daugiau žmonių, norime būti pajėgūs savo darbuotojams pasiūlyti optimalią erdvę, kuri įkvepia atsiskleisti jų talentams, bei atspindi tai, kas mes esame kaip kompanija“.

Teigiama, kad „Moody‘s“ naujoji centrinė būstinė bus projektuojama ir įrengiama pagal naująją kompanijos „ateities biuro“ koncepciją, kuria skatinamas bendradarbiavimas ir komunikacija suteikiant darbo erdvių įvairovę aktyvesniam, įvairiomis veiklomis pagrįstam bendravimui.

Daugiau nei 50 „Moody‘s“ darbuotojų kitų metų kovą persikels į verslo centrą „Green Hall 3“, kuriame kompanija įsikurs dviejuose viršutiniuose aukštuose. Šiuo metu kompanija laikinai įsikūrusi „Workland“ biurų centre sostinės Didžiojoje gatvėje.

15min skelbė, kad „Moody's Corporation“, teikianti kredito reitingų, rinkos tyrimų ir kitas paslaugas, pasirinko Vilnių savo naujausiam biurui Europoje steigti. Moody’s atstovai tikisi, kad naujasis biuras per ateinančius kelerius metus augs, ir Vilnių pasirinko iš keleto kitų Europos miestų.

„Verslo žinių“ teigimu, Lietuvos sostinėje įmonė gali įdarbinti nuo 100 iki 200 specialistų.

„Moody‘s“ Vilniaus biuras teiks globalias žmogiškųjų resursų, IT, finansų paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius