-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauja, modulinė stogo danga – šiuolaikinio, skandinaviško stiliaus mėgėjams

Naujojo gaminio pavadinimas kilęs iš danų kalbos žodžio ,,hygge“. Jis, paprastai neverčiamas į kitas kalbas, atspindi skandinavišką laimės meną, kuris teigia, kad reikia mėgautis patogumu ir džiaugtis paprastais malonumais. „Ruukki® Hyygge“ moduliniai stogo dangos lakštai sukurti saugiems, patogiems ir ekologiškiems namams.
„Ruukki Hyygge“ stogo danga
„Ruukki Hyygge“ stogo danga / Projekto partnerio nuotr.

Daugiau dizaino galimybių

Ruukki® Hyygge“ išsiskiria savo estetika, tvirtinimo ir apdailos sprendimais, užtikrinančiais lengvą montavimą ir saugų naudojimą. Ši novatoriška stogo danga dėl savo minimalistinės ir elegantiškos formos puikiai atitinkanti šiuolaikines architektūrines kryptis. Danga yra dviejų variantų – su vertikaliais grioveliais ir be jų, todėl galima sudėti tris skirtingus stogo raštus. Lakštus su vertikaliais grioveliais galima tvirtinti „mūro raštu“ arba „langeliais“, o lakštus be griovelių galima montuoti „stambaus mūro raštu“.

Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ raštai
Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ raštai

Aukšta kokybė

Estetinę išvaizdą ir tinkamą stogo funkcionalumą užtikrina unikali tvirtinimo sistema „click“, kuri paslepia visus tvirtinimo sraigtus. Be to, ši danga gaminama iš tvirtesnių – 0,6 mm storio – plieno lakštų. Tai „Ruukki 40“ kokybės klasės produktas, išsiskiriantis geresniu atsparumu įbrėžimams, UV poveikiui, pusiau matiniu polimeriniu paviršiumi. „Ruukki® Hyygge“ dangai suteikiama 40 metų techninių ir 15 metų estetinių savybių garantija.

Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ su vertikaliais grioveliais
Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ su vertikaliais grioveliais

Išbaigta stogo sistema

Ruukki® Hyygge“ – tai išbaigta stogo sistema: su specialiai šiai dangai pritaikytais stogo saugos elementais, ventiliaciniais kaminėliais, stogo lankstiniais, tarpinėmis, lietaus nuvedimo sistema. Visi „Ruukki® Hyygge“ sistemos elementai idealiai dera prie šio stogo formų ir stiliaus, užtikrina ilgaamžį ventiliuojamų tarpų funkcionalumą, patikimą apsaugą nuo vandens.

Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ be griovelių, lygus
Projekto partnerio nuotr./„Ruukki Hyygge“ be griovelių, lygus

Kontroliuoja visą gamybą

Ilgametė plieninių stogų gamybos lyderė Skandinavijos ir Baltijos šalių regione kompanija „Ruukki“ visiškai kontroliuoja plieninių stogo dangų gamybos procesą, turi savo metalo liejyklas Suomijoje ir Švedijoje. Kokybiškų plieninių stogo dangų paklausa sparčiai auga ir Lietuvoje. Šiemet kompanija rinkai jau pristatė iš esmės atnaujintą „Classic“ dangą. Dabar asortimentas papildytas dar ir moduline stogo danga „Ruukki® Hyygge“.

Projekto partnerio nuotr./Unikalios „Ruukki Hyygge“ savybės
Projekto partnerio nuotr./Unikalios „Ruukki Hyygge“ savybės

Daugiau informacijos tinklapyje www.ruukkistogas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius