-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nebaigtą biurų pastatą Vilniuje įsigijo viešbučių valdytoja „Baltijos parkai“

Nebaigtą statyti biurų pastatą Vilniaus Pilaitės prospekte, tarp Laisvės prospekto ir vakarinio aplinkkelio įsigijo viešbučius Vilniuje ir Klaipėdoje valdanti bendrovė „Baltijos parkai“.
Eurai ir doleriai
Eurai ir doleriai / 123RF.com nuotr.

„Šalia valdome dar tris sklypus, todėl ir įsigijome tą pastatą. Planų, ką veiksime su tuo pastatu ar sklypais, dar nesame galutinai susidėlioję“, – BNS sakė bendrovės vadovas Paulius Rutkauskas.

Nekilnojamojo turto registro duomenimis, turto perėmimo aktas pasirašytas birželį. Kovą vykusiose antstolių varžytinėse už 8 proc. baigtumo administracinį pastatą pasiūlyta 656 tūkst. eurų, o jo pradinė kaina buvo 160 tūkst. eurų.

Iki sandorio pastatą valdė netiesiogiai fiziniam asmeniui priklausanti įmonė „Postverta“, o sklypą valdo „Swedbank“.

Skelbime apie varžytynes skelbta, kad po pastatui esančiam sklypui nustatytas servitutas, kad būtų galima baigti administracinio pastato statybą. 2019 metais Aukščiausiasis Teismas iš pastato savininko priteisė 161 tūkst. eurų kompensaciją sklypo savininkui už jo teisių suvaržymą dėl servituto.

„Baltijos parkai“, priklausantys Anelei Brusokienei, Vytui Brusokui ir Rokui Ambrasui, valdo du „Greenpark“ viešbučius Vilniaus Pilaitės mikrorajone ir Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius