-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Newsec“ investuoja į lietuvių proptech startuolį „Röntgen“

Tarptautinė nekilnojamojo turto (NT) konsultacijų įmonė „Newsec" trečiadienį pranešė investuojanti į lietuvių sutelktinio finansavimo NT platformą „Röntgen". Siekiama, kad su „Newsec" investicija proptech (angl. property technology) startuolis patektų tarp trijų populiariausių sutelktinio finansavimo NT platformų Šiaurės Europoje.
„Newsec“
„Newsec“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nuo šiol startuolio „Röntgen" veiklą prižiūrės naujai suformuota valdyba, kurią lygiomis dalimis sudarys du steigėjų atstovai (Paulius Lavrukaitis ir Gediminas Sirvidas, „Bolds Property Partners" partneriai) ir du „Newsec" atstovai (U.Meidus, „Newsec" generalinis direktorius Baltijos šalyse ir Martynas Babilas, „Newsec" partneris ir nuomininkų atstovavimo grupės vadovas Baltijos šalyse).

„Newsec" generalinis direktorius Baltijos šalyse U.Meidus sako, kad ši investicija – vienas iš įmonės strateginių žingsnių plėsti paslaugų spektrą investuojant į inovacijas ir naujausias technologijas NT srityje.

„Nekilnojamojo turto rinkoje matome augantį sutelktinio finansavimo poreikį, todėl investuodami į Röntgen" platformą, atversime alternatyvius finansavimo šaltinius NT plėtotojams ir suteiksime naujų investavimo galimybių fiziniams asmenims bei verslo įmonėms.

Be to, ši platforma suteiks galimybę investuoti į prestižinį ir aukštą „įėjimo kartelę" turintį NT investicijų segmentą, kuris, iki atsirandant „Röntgen", buvo prieinamas tik nedaugeliui", – pranešime žiniasklaidai cituojamas U.Meidus.

„Röngen" vadovas Martynas Stankevičius tikina, kad „Newsec" žinios ir patirtis startuoliui padės greičiau atpažinti ir įvertinti rinkos tendencijas bei pirmiesiems pasiūlyti naujus produktus, kurie būtų patrauklūs vystytojams ar investuotojams.

„Svaraus NT rinkos lyderio dėmesys sutelktinio finansavimo platformos plėtrai yra startuolio komandos atlikto darbo ir taikytų standartų įvertinimas. Investicija ne tik padidins bendrovės įstatinį kapitalą ir užtikrins aukščiausią paslaugų kokybę klientams, bet ir padidins NT rinkos dalyvių pasitikėjimą projektais, į kuriuos bus siūloma investuoti", – dėsto M.Stankevičius.

Po „Newsec" investicijos „Röntgen" veiklą žada tęsti pagal anksčiau numatytus planus, stiprinti orientaciją į mažesnės rizikos NT projektus su stipriais plėtotojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius