Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NY Times“: Po karantino biurai vilioja darbuotojus sugrįžti – net bitėmis ir medumi

Investicijų įmonė „Nuveen“ išleido 120 milijonų dolerių savo biurų dangoraižio, esančio 730 Trečiojoje aveniu Manheteno centre, atnaujinimui – buvo atliktas kapitalinis prieangio remontas, antras aukštas skirtas poilsio zonai, atnaujinta 22-ame aukšte esanti terasa. Baigiamasis akcentas? Septinto aukšto terasoje įkurdintos bitės – pastatyti du aviliai.
Aviliai ant biuro stogo
Aviliai ant biuro stogo / „The New York Times“/Hilary Swift nuotr.

Sekdama naujausia biurų tobulinimų tendencija, „Nuveen“ pasamdė bitininką, kuris pravedė darbuotojams paskaitą apie mažąsias jų pastato gyventojas ir pamokė, kaip rinkti medų, kurio darbuotojai galės pasiimti namo.

„Pokalbiuose su darbuotojais sulaukiu daugiau klausimų šia tema negu bet kokia kita“, – sakė Brianas Wallickas, „Nuveen“ biuro Niujorke direktorius ir Gyvybės mokslo investicijų skyriaus vadovas.

Biurų darbuotojai, kurie karantino metu buvo išsiųsti namo, dažnai paguodos ieškodavo gamtoje: rūpinosi kambariniais augalais, įrengė lesyklėles paukščiams ir dažniau nei anksčiau su nešiojamaisiais kompiuteriais įsitaisydavo lauke.

Dabar, kai įmonės bando įkalbinti darbuotojus grįžti atgal į biurą, o pastatų savininkai konkuruoja dėl nuomininkų ir sparčiai auga laisvų darbo vietų skaičius, daugeliui kilo idėja pamėginti biurų pasaulį paversti panašesniu į gamtos pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius