Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omberg“ į daugiabučių projektą Viršuliškėse investavo 12 mln. eurų

Nekilnojamojo turto (NT) bendrovės „Omberg“ projektas „Viršuliškių stogai“ sparčiai artėja prie pabaigos. Pabaigus statybos darbus, trijuose 11-os aukštų daugiabučiuose bus įrengti 157 butai, o juos supančios viešosios erdvės bus sutvarkytos ir atnaujintos. Į projektą „Omberg“ investuoja 12 mln. eurų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Daugiabučių projekto Viršuliškėse vizualas
Daugiabučių projekto Viršuliškėse vizualas / „Omberg“ nuotr.

„Viršuliškių stogų“ projektas vystomas Laisvės pr. ir Viršuliškių g. sankryžoje esančiame 55 arų ploto sklype. Įgyvendinant projektą kartu rekonstruojamas „Giesmės“ skveras, įrengiami nauji pėsčiųjų takai, suoliukai.

A+ energinės klasės daugiabučiuose suprojektuoti 1–4 kambarių butai, kurių plotas siekia 31–76 kv. metrus. Visi butai turės balkonus, o pirmojo aukšto gyventojai galės rinktis būstus su terasa. Taip pat daugiabučių viršutiniuose aukštuose bus bendros kaimynų laisvalaikiui skirtos terasos. Pirmuose projekto aukštuose įsikurs paslaugų verslai, kavinė.

„Omberg“ pranešime pažymima, kad šis projektas pirmąjį šių metų ketvirtį buvo geriausiai parduodamas, o iš viso šiuo metu jame yra likę vos 19-a laisvų butų.“

Kurdama „Viršuliškių stogų“ gyvenvietės koncepciją, „Omberg“ dėmesį skyrė kaimynų susibūrimo vietų ir bendrų erdvių įrengimui.

„Viršuliškių stoguose“ bus įrengtos panoraminius vaizdus atveriančios bendro naudojimo terasos, teritorijos viduje – kelios laisvalaikio erdvės vaikams ir suaugusiesiems. Taip pat naujakuriai ras dalijimuisi skirtą laisvalaikio įrangą, pavyzdžiui, dviračius ar paspirtukus“, – kalba Dalia Andrulionienė, „Omberg“ vykdomoji direktorė.

Pirmojo „Viršuliškių stogų“ daugiabučio butų pirkėjai notarines sutartis galės pasirašyti jau birželį. Antrojo ir trečiojo daugiabučių 85 proc. statybų baigtumas numatomas rugpjūtį.

Nuo „Viršuliškių stogų“ automobiliu senamiestį galima pasiekti per 13 minučių, yra patogu išvažiuoti į Vilniaus Vakarinį aplinkkelį, magistralę Vilnius–Kaunas. Bet kurią miesto dalį galima pasiekti ir viešuoju transportu – netoliese „Viršuliškių stogų“ yra 4 autobusų ir troleibusų stotelės.

Mikrorajone netrūksta ir žaliųjų erdvių, tarp kurių – 23 ha teritoriją užimantis Lūžių parkas. Poros kilometrų spinduliu nuo „Viršuliškių stogų“ yra įsikūrusios 13 sveikatinimo įstaigų, 6 mokymo įstaigos ir 5 darželiai.

„Omberg“ taip pat Viršuliškėse plėtoja gyvenamųjų dangoraižių koncepcijos projektą „Skylum“, kurį sudarys du dvidešimties aukštų daugiabučiai stikliniu fasadu. Šio projekto 85 proc. užbaigtumą ketinama pasiekti 2022 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius