Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omberg“ sostinės Bajoruose planuoja dar 147 butus, investuos 8,5 mln. eurų

Nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Omberg“ sostinėje, šalia Vanaginės geomorfologinio draustinio, planuoja antrą „Bajorų lajų“ gyvenvietės etapą. Jame bus įrengti – 147 A+ energinės klasės butai. Į šį etapą numatytos 8,5 mln. eurų investicijos.
Projektas „Bajorų lajos“
Projektas „Bajorų lajos“ / Bendrovės vizualizacija

82 arų ploto sklype numatyti iš viso trys daugiabučiai: du pastatai bus sudaryti iš septynių ir devynių aukštų korpusų, o vienas mažaaukštės statybos pastatas – iš penkių ir šešių aukštų korpusų. Kartu sudėjus juose bus 147 butai – 27 mažaaukščiame ir po 60 kituose dviejuose daugiabučiuose.

„Pirmojo etapo statybas pradėjome lapkričio pabaigoje, o šiuo metu esame pardavę 35 proc. jame suplanuotų butų“, – pranešime spaudai cituojama Olga Lapinskė, „Omberg“ direktoriaus pavaduotoja.

Projekte suplanuoti 1–4 kambarių butai, jų plotas bus nuo 24,07 iki 84,51 kvadratinių metrų.

Keli pirmojo, šeštojo ir visi aštuntojo aukšto butai turės terasas, kurių plotas svyruos nuo 15 iki 33 kvadratinių metrų

Bendrovės vizualizacija /Projektas „Bajorų lajos“
Bendrovės vizualizacija /Projektas „Bajorų lajos“

Greta pastatų numatyta 24 vietų aikštelė automobiliams, o po žeme – 144. Taip pat projekte bus įrengtos ir dviračių saugyklos.

Antrojo etapo statybos darbus numatoma pradėti 2020 m. antrąjį ketvirtį, o 85 proc. baigtumą pasiekti ir būstus perduoti gyventojams 2021 m. antrąjį ketvirtį.

Pirmasis „Bajorų lajų“ etapas su 122 A+ energinės klasės butų buvo pristatytas anksčiau šiais metais. Iš viso iki 2021-ųjų planuojama pristatyti tris projekto etapus. Jų metu 1,86 ha plote bus pastatyti septyni daugiabučiai, kuriuose kartu sudėjus bus įrengta apie 380 butų. Investicijos į visus tris etapus sieks apie 20 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius