Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Pandemija biurų neuždarė: verslo centre U219 užsipildė 75 proc. patalpų

Praėjusių metų rugsėjį Vilniuje duris atvėrusiame verslo centre U219 jau užpildyta trys ketvirtadaliai nuomojamų patalpų. Tarp paskutinių naujakurių – logistikos, statybos ir informacinių technologijų srityje dirbančios įmonės bei viešojo sektoriaus organizacija, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Vilniuje baigtos naujo verslo centro U219 statybos
Vilniuje baigtos naujo verslo centro U219 statybos / Norbert Tukaj nuotr.

Naujai prie verslo centro prisijungs virš 1000 kv. m patalpose savo veiklą vykdysianti VšĮ CPO LT, taip pat į pastatą greitu metu įsikels AB „Panevėžio keliai“, logistikos įmonė UAB „Manvesta“ ir IT produktų paslaugas teikianti UAB „Corner Case Technologies“. Pastarosios įmonės užims daugiau nei po 600 kv. m biurų ploto.

„Verslo centre U219 per kiek daugiau nei pusmetį buvo išnuomota 75 proc. patalpų, o šiuo metu vykstančios derybos leidžia prognozuoti, kad artimiausiu metu bus užpildytas likęs laisvas plotas“, – sako pastatą valdančios įmonės „Panevėžio statybos trestas“ valdybos pirmininkas Justas Jasiūnas.

Anot jo, dar praėjusių metų rugsėjį šalia vienos pagrindinių Vilniaus arterijų – Ukmergės g. – iškilęs verslo centras greitai tapo matomu ir žinomu šiaurinės sostinės dalies elementu.

Bendras architektūros pastato plotas siekia 23 tūkst. kv. m, o nuomininkams iš jų skirta beveik du trečdaliai – 15 tūkst. kv. m. Dėl nuomininkų patogumo čia įrengtos laisvalaikio ir poilsio zonos, žaliosios terasos. Biure esantis atriumas vizualiai sujungia viduje ir išorėje vykstantį judėjimą, o pagrindinis atributas – horizontalus ovalas – leidžia iš vidaus stebėti vienos iš intensyviausių sostinės gatvių šurmulį.

U219 verslo centras priklauso nekilnojamojo turto plėtojimo bendrovei UAB „Šeškinės projektai“, kuri yra AB Panevėžio statybos tresto (PST) įmonių grupės dalis. Tarp ankstesnių U219 nuomininkų – AB „Lietuvos geležinkeliai“, didžiausia pasaulyje privati farmacijos kompanija „Boehringer Ingelheim“, Danijos technologijų bendrovė „Danfoss“, restoranų ir kino teatrų valdytoja „Apollo Group“, mobiliųjų žaidimų kūrimo studija „Estoty Vilnius“. Taip pat verslo centro patalpose veikia kavinė „Sugamour“, pietų restoranas „Lunch Up“ ir kt. Pastate įsikūręs ir PST biuras Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius