-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavargote nuo savo namų? Štai ką galite išsinuomoti mėnesiui Lietuvos kurortuose

Beveik metus dirbdama iš namų ir ant dviejų rankų pirštų galėdama suskaičiuoti išvykas kiek tolėliau, pajutau į nugarą kvėpuojant pervargimą. Supratau labai aiškiai, jei taip ir toliau, ilgai nebetrauksiu ir gali nutikti kažkas sunkiai pataisomo mano darbingumui, nuotaikai ar psichologinei sveikatai (fizinė jau kurį laiką lyg veidrodis atspindi visus emocijų šuolius ir nuosmukius).
Nuotolinis darbas
Nuotolinis darbas / Bench accounting/ Unsplash nuotr.

Vienas iš gana patikimų būdų prasiblaškyti per karantiną – tiesiog pakeisti aplinką. Skamba labai paprastai. Tik bėda ta, kad nelabai yra kaip ją keisti ilgesniam laikotarpiui. Svarstant kelionę į užsienį, papildomą darbą kokioje maisto prekių parduotuvėje, vaikų darželyje ar bet kur, kur yra žmonių, į galvą dingtelėjo geniali mintis – socialinio bendravimo burbulas! Vienišiems žmonėms leidžiama išsirikti vieną namų ūkį ir su juo bendrauti, net jei tas namų ūkis yra kitoje savivaldybėje.

Kadangi nenoriu būti našta draugams, o kai kurių namie ir dirbti nebūtų paprasta zujant vaikams, nutariau tiesiog išsinuomoti kitus namus. Juose dirbti ir miegoti, o laisvu laiku susitikti su savo socialiniu burbulu. Dabartinėmis sąlygomis ir dėl metų laiko kainos neturėtų būti išpūstos, o pasiūlymų, turbūt – nors vežimu vežk.

Kadangi vieniša draugė gyvena pajūryje, pradėjau šniukštinėti būstų ten. Tiek „Airbnb“, tiek „Booking“, tiek kitose nuomos platformose variantų vis dar yra. Ir apgyvendinimo paslaugos teikiamos. Nenorėdama pažeisti galiojančių draudimų, ieškojau tik atskirų butų ar namų, be kartu gyvenančių šeimininkų, bendrų virtuvių ar vonios kambarių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius