-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perkate būstą daugiau nei už 100 tūkst.? 5 priežastys, kodėl jums būtina samdyti NT agentą

Planuojate įsigyti būstą, bet nieko nesuprantate apie nekilnojamojo turto rinką ar neturite laiko ieškoti ir apžiūrinėti galimų variantų? O gal nenorite pildyti gausybės dokumentų ir bijote privelti klaidų pirkimo procese? Visa tai ir dar daugiau už jus gali atlikti specialistas. Tiesa, tai kainuos, bet su jo pagalba galima sutaupyti ir apvalią sumą pinigų.
Centro rezidencija
Vilnius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nekilnojamojo turto (NT) agentai Lietuvoje labai populiarūs norint parduoti objektus. Tačiau vis labiau pouliarėja ir padedantys pirkėjams – sutvarkantys beveik viską už juos bei paliekantys pareigą tik pasirašyti, kur reikia ir sumokėti. Tiesa, net ir patys brokeriai sako, kad samdyti agentą verta tuomet, kai NT kaina viršija bent 100 tūkstančių eurų. Pateikiame NT agento pareigų sąrašą, kuris padės apsispręsti – reikia jums jo, ar ne.

1. Būsto kriterijai

Per pirmąjį susitikimą prieš renkantis naują būstą brokeris visada padeda sukonkretinti reikalavimus. Pavyzdžiui, kokių paslaugų ar vietų norite arti būsimų namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius