-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Populiariausi butai: užmiesčio ramybės ir miesto patogumo derinys

Ieškant būsto svarbu ne vien, kaip jis įrengtas, bet ir kurioje miesto dalyje jis yra. Norisi tiek paslaugų aplink, kurias gali pasiūlyti miestas, tiek ir tylos bei ramybės su trupučiu gamtos. Šiuos dalykus suderinti nelengva, tačiau tokiose vietose esantys butai yra itin paklausūs. Tai rodo ir portalo Aruodas.lt statistika, nes būtent šiomis ypatybėmis pasižymėję butai liepos mėnesį atsidūrė populiariausiųjų sąrašo viršuje.
Butai / Aruodas.lt nuotr.
Butai / Aruodas.lt nuotr.

Butas Bajoruose su lopinėliu nuosavos žemės

Bajorų kalvos, kuriose įsikūręs šis šviesus dviejų kambarių butas, yra gana toli nuo miesto šurmulio. Poilsio zonų šioje miesto dalyje netrūksta – daugybė žalumos, su aplink išsibarsčiusiomis pavėsinėmis, suoleliais ir žaidimų aikštelėmis. Tačiau taip pat vos už 40 m rasite nemažą parduotuvę, o aplink yra įsikūrę grožio salonas, stomatologijos kabinetas, sporto klubas ir vaikų darželiai.

Butas Bajoruose / Aruodas.lt nuotr.
Butas Bajoruose / Aruodas.lt nuotr.

Butas įrengtas atsižvelgiant į kokybę ir praktiškumą. Dominuoja šviesios spalvos, natūralios medžiagos, o įranga – žinomų gamintojų. Taip pat bute yra ir didelis įstiklintas balkonas, iš kurio atsiveria vaizdas į pėsčiomis pasiekiamą mišką. Kiemas, kaip ir priklauso naujesnės statybos namui, yra uždaras, o su butu jo savininkas gaus ir teisę į dalį gyvenvietės žemės.

Skelbimą ir daugiau nuotraukų rasite čia.

Rami vieta paupyje su vaizdu į Gedimino pilį

Dirbantiems centre toks būstas leistų ne tik pailsėti, bet ir pamiršti transporto spūstis. Miesto centrą automobiliu pasiektumėte per apytikriai 3 minutes. Tik praėjusiais metais pastatytas namas yra išskirtinėje vietoje – prie pat Neries, kur Gedimino pilis matoma iš kiemo. Kiemas yra uždaras ir saugomas, tad mėgautis šiuo vaizdu tikrai niekas netrukdys.

Butas Sporto g. / Aruodas.lt nuotr.
Butas Sporto g. / Aruodas.lt nuotr.

Visame dviejų kambarių bute dominuoja medžio motyvai – medinės ne tik parketlentės, bet ir didelė dalis sienų apdailos ir kiti papuošimai. Šalia modernios technikos ir apšvietimo toks sprendimas interjerui suteikia tam tikro švelnumo ir ramybės įspūdį. Jos prideda ir tai, kad buto pardavėjai jau pasirūpino visais reikiamais baldais ir technika, įskaitant ir kondicionierių.

Daugiau informacijos apie butą rasite paspaudę šią nuorodą.

Loftas Užupyje su galimybe plėtrai

Sostinės gyventojams apie Užupį daug pasakoti nereikia. Tai vieta, turinti savo charakterį, ir jis visada traukė menininkus, visuomenės veikėjus bei kitus įdomius žmones. Vis dėlto senos statybos namuose šioje vietoje neretai susiduriama su pačiomis įvairiausiomis problemomis. Tačiau šis namas statytas 2013 m., tad šios problemos būsimiems savininkams negresia.

Trijų kambarių butas įrengtas moderniu skandinavišku stiliumi. Erdvės čia daug ir ją stengtasi paryškinti neįmantriais, tačiau funkcionaliais sprendimais. Vis dėlto jei 83-jų buto kvadratų, išsidėsčiusių per du aukštus, neužtektų, turėtumėte galimybę įsirengti 22 kv. m terasą ant stogo su vaizdu į Vilniaus Senamiestį.

Skelbimas apie šį butą publikuojamas portale Aruodas.lt.

Butas Užupyje / Aruodas.lt nuotr.
Butas Užupyje / Aruodas.lt nuotr.

Dviejų kambarių butas Dainavoje

Šis dviejų kambarių butas yra įsikūręs Dainavoje, viršutiniame penkių aukštų namo aukšte. Nors namas – ne naujos statybos, butas yra renovuotas ir ne namo kampe, tad šildymo sąskaita sezono metu sudaro apie 40 Eur per mėnesį. Nereikės baimintis ir senesniuose namuose kylančių komunalinių bėdų, mat kanalizacija ir elektros instaliacija yra naujos.

Namas yra atokiau nuo gatvės, tad toliau ir nuo triukšmo, o namo kiemas galinis ir nepervažiuojamas. Be to, šalia įsikūręs „Draugystės“ parkas yra mėgstama pasivaikščiojimų ir pasisėdėjimų vieta. Vis dėlto netoliese esantis Taikos prospektas leis nesunkiai pasiekti visas reikiamas Kauno vietas, tad atskirtis nuo miesto negresia.

Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

Butas Dainavoje / Aruodas.lt nuotr.
Butas Dainavoje / Aruodas.lt nuotr.

Trys kambariai Vilniaus centre

Kai Konstitucijos prospektą pėsčiomis galima pasiekti per 7 min, o Senamiestį – per 15, patogumu su šiuo būstu varžytis nelengva. 2005-ųjų statybos namas yra visai šalia Žalgirio gatvės, kuri sparčiai tampa nauju verslo ir pramogų traukos centru. Nors prekybos centras „Europa“ yra kone ranka pasiekiamas, aplinkinis rajonas ramus, o kiemas – uždaras ir apželdintas medžiais.

Butas Šnipiškėse / Aruodas.lt nuotr.
Butas Šnipiškėse / Aruodas.lt nuotr.

Butas nėra mažas – trijų kambarių, o bendras plotas – 78 kvadratiniai metrai. Neseniai atnaujintas buto interjeras orientuotas į ilgalaikiškumą: kokybiškas parketas, plaunamais dažais dažytos sienos ir plytelėmis iš visų pusių apdailintas vonios kambarys. Besibaiminantiems didelių šildymo sąskaitų verta žinoti, kad apskaita šiame bute – individuali.

Daugiau buto nuotraukų rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius